Google Maps. Update cu Multe NOUTATI Lansat Azi

Google Maps. Un update cu multe noutati a fost lansat astazi de catre compania Google, utilizatorii putandu-se de bucura de o schimbare promisa de mult.

Google Maps update share sheets

Google Maps. Compania Google a lansat astazi un nou update care aduce o serie de noutati foarte interesante pentru cei care utilizeaza platforma de harti online in fiecare zi pe telefoanele proprii. Vorbim despre o actualizare care este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android, Google Maps avand parte de schimbari de interfata care aduc si o serie de functii noi de care foarte multi utilizatori se pot folosi in momentul de fata pe telefoane.

Google Maps. Incepand de astazi, aplicatia pentru harti online aduce un nou meniu pentru partajarea de de locatii, sau a locatiei noastre, catre alte persoane, cei de la Google gandindu-se ca vechiul nu mai e suficient de bun. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata noul meniu pentru partajarea de informatii din Google Maps, compania americana spunand ca schimbare are la baza o crestere a vitezei cu care este afisat acest sistem pentru utilizatori.

Google Maps. Update cu Multe NOUTATI Lansat Azi

Google Maps share sheets

Google Maps. Pana acum vechiul sistem se incarca foarte greu, si doar partial, asa ca de multe ori oamenii selectau din greseala alte contacte decat cele dorite, iar Google a anuntat prin vara ca va modifica acest lucru. Schimbarea a venit acum cu cea mai recenta versiune a aplicatiei Google Maps pentru Android, imbunatatirea performantelor fiind facuta prin separarea listei de contacte de cea cu aplicatii care aduc diverse functii pentru partajarea de informatii.

Google Maps. Acum contactele si aplicatiile sunt afisate in cate un carusel separat, utilizatorii putand glisa printre toate iconitele vizibile acolo pentru a alege exact ceea ce doresc pentru a partaja informatiile. Schimbarea este una extrem de buna, pentru ca aduce posibilitatea de a partaja mai rapid tot ceea ce dorim din Google Maps, iar Google a inceput deja sa se laude cu aceasta schimbare, dar cu siguranta vor mai veni si altele in viitor.