Google Maps. Functie SPECIALA LANSATA Astazi

Google Maps. O noua functie speciala a fost lansata astazi de catre compania Google, iata ce pot folosi utilizatorii din lumea intreaga pe telefoane.

Google Maps functie

Google Maps. O functie speciala a fost lansata astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga de catre compania Google, ea oferind in mod constant imbunatatiri pentru cei care folosesc platforma sa de harti online. Acum cateva luni Google Maps a avut integrata o noua sectiune numita For You in aplicatia pentru telefoanele Android din lumea intreaga, iar acum cei de la Google o aduc inclusiv pe telefoanele iPhone, insa aceasta este doar parte din anuntul de astazi.

Google Maps. Incepand de astazi, utilizatorii iphone vor avea parte in sectiunea For You de recomandari care-i vor ajuta sa descopere mai usor locatii pe care doresc sa le viziteze, recomandarile fiind facute in baza locatiilor vizitate deja. Aceasta noua sectiune pentru Google Maps ajunge in iPhone cu disponibilitate in doar 40 de tari de pe glob, deci doar in acestea vor fi afisate recomandarile, iar Romania ar trebui sa se numere printre cele in care e oferita.

Google Maps. Functie SPECIALA LANSATA Astazi

Google Maps. A doua parte a vestii de astazi este ca in cazul Android disponibilitatea sectiunii este extinsa de la 40 la 130 de tari, deci un numar de peste 3 ori mai mare decat a fost oferita disponibilitatea initiala. Nu se stie in momentul de fata cam cand ar putea fi extinsa disponibilitatea functiei Google Maps din iPhone la 130 de tari, insa cel mai probabil va fi nevoie de cateva saptamani pentru ca schimbarea sa fie facuta, asa ca e nevoie de mai multa rabdare.

Google Maps. Functia For You a fost integrata pentru a le oferi oamenilor o alternativa pentru aplicatii ca Yelp!, care ofera recomandari pentru localuri de mancat, baut, sau facut cumparaturi, in diverse tari de pe glob. Google Maps va avea aceasta functionalitate extinsa de catre compania Google in viitorul nu foarte indepartat, ea incercand sa ne ofere noutati cat mai importante si mai utile pentru utilizatorii care-i folosesc platforma de pe iPhone si Android.