PRIMUL Smartphone cu 12 GB RAM a fost Dezvaluit

Primul smartphone cu 12 GB RAM a fost dezvaluit astazi, un producator cunoscut avand in pregatire pentru lansare un telefon cu o premiera uriasa.

Smartphone 12 GB RAM Lenovo

Primul smartphone cu 12 GB de memorie RAM a fost dezvaluit astazi, si desi este la destul timp de lansare, iata ca o companie din China vrea sa aduca un asemenea dispozitiv pentru clientii din lumea intreaga. Lenovo are confirmata astazi lansarea unui smartphone care are 12 GB de memorie RAM integrata, imaginea de mai jos fiind facuta pentru a arata lumii intregi cum este gandita evolutia smartphone-urilor de catre producatorii din China.

Lenovo Z5s Ferrari SuperFast este denumirea primului smartphone cu 12 GB RAM, si dupa cum ii spune numele, este o versiune speciala a telefonului standard, insa RAM-ul nu garanteaza si performantele foarte bune. Pentru a asigura putere de procesare buna, Lenovo Z5s Ferrari SuperFast urmeaza sa aiba deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 845 care are procesorul tactat la frecventa de 2.8 GHz, deci ar trebui sa fie destul de rapid in utilizarea zilnica.

PRIMUL Smartphone cu 12 GB RAM a fost Dezvaluit

smartphone 12 gb ram Lenovo Z5s Ferrari SuperFast

In momentul de fata exista smartphone-uri care au fost anuntate ca urmand a fi lansate cu 10 GB de memorie RAM, insa Lenovo vrea mai mult, asa ca implementeaza 12 GB de memorie RAM, desi nu este necesar. Producatorii din China nu stiu sa inoveze, stiu sa copieze, iar cand nu mai au ce copia, recurg la metode de acest gen pentru a mai extrage bani de la consumatori cu telefoane cu specificatii umflate in mod nejustificat, 12 GB RAM fiind prea mult pentru un telefon.

Momentan nu se stie clar cand urmeaza sa fie lansat acest telefon special al Lenovo care are 12 GB de memorie RAM, insa in 2019 el va ajunge in magazinele din China, insa e putin probabil sa poata fi cumparat si altundeva. In ciuda acestui lucru, vor exista cu siguranta telefoane mobile cu 12 GB RAM si de la alti producatori din China, Xiaomi, Vivo, Oppo, si altii avand dorinta de a ajunge in atentia consumatorilor cu noutati, chiar daca inutile.

4 COMENTARII