Android 9. LANSARE pe ACESTE Telefoane Huawei in Europa

Android 9. Actualizarea sistemului de operare a fost lansata pentru aceste modele de telefoane Huawei in Europa, iar in Romania este deasemenea oferita.

android 9 huawei

Android 9. Noaptea trecuta a fost anuntata lansarea sistemului de operare pe noi modele de telefoane Huawei in Europa, totul venind ca o surpriza pentru clientii care asteptau de prin august posibilitatea de a face actualizarea. Android 9 a fost lansat de catre chinezi pentru Huawei P20, Huawei P20 Pro si Huawei MATE 10 Pro in Europa noaptea trecuta, iar inclusiv utilizatorii din Romania ar trebui sa poata face instalarea pe telefoanele lor chiar in acest moment.

Android 9. Programul pentru testarea acestei actualizari pe telefoanele celor de la Huawei a inceput undeva prin luna septembrie, deci a fost foarte mult timp in care a fost posibila testarea sa de catre clienti. Totul pare sa fi descurs excelent pana in momentul de fata, astfel ca Huawei a luat decizia de a lansa oficial Android 9 pentru aceste trei modele de telfeoane, iar daca nu vor exista probleme majore, atunci cel mai probabil programul va fi extins si pentru altele.

Android 9. LANSARE pe ACESTE Telefoane Huawei in Europa

Android 9. In China actualizarea a fost lansata in cursul lunii noiembrie, deci utilizatorii din Europa au mai avut ceva de asteptat pana cand noua versiune le-a fost oferita de catre compania chinezeasca. Pentru cei care stiu ce aduce nou Android 9 in momentul de fata, vorbim despre o interfata imbunatatita care include noi gesturi pentru controlarea sistemului de operare, un dark mode pentru intreaga interfata, si chiar mai mult decat atat, iar Huawei ofera si modificari proprii.

Android 9. Chiar daca, in mod teoretic, ar trebui sa puteti instala chiar acum actualizarea Huawei P20, Huawei P20 Pro si Huawei MATE 10 Pro in propriile telefoane, e posibil ca in Romania sa nu fie listata pentru chiar toata lumea. Aceasta nu este o problema majora, deoarece Android 9 va aparea cu siguranta in toate telefoanele voastre, doar ca s-ar putea sa aveti nevoie de putin mai multa rabdare inainte ca acest lucru sa se intample.