Android. Functia la care Utilizatorii iPhone VISEAZA

Android. O functie la care utilizatorii iPhone doar viseaza a fost dezvaluita pentru telefoanele companiei Google, iata ce schimbare majora aduce pentru noi.

Android browser

Android. O functie foarte interesanta si foarte utila a fost descoperita pentru utilizatorii platformei dezvoltate de catre compania Google, iar multi care detin iPhone si-ar dori sa o aiba disponibila chiar acum. Pentru inceput, functia in sine a fost inspirata de la iOS si sistemul 3D Touch, insa in Android ea este implementata intr-un mod mai bun, care o face mult mai utila, si sunt sigur ca foarte multi si-ar dori sa o aiba disponibila inclusiv in iOS acum.

Android. Functia este implementata deocamdata pentru browserul Google Chrome, acolo ea avand denumirea Sneak Peek, ea permitand vizualizarea unei pagini web intr-o fereastra folosind un gest, asa cum se intampla in iOS cu 3D Touch pe iPhone. Apasarea lunga pe link-ul unei pagini web va activa acest sistem, la fel ca pe iPhone, insa in Android, browserul Google Chrome permite inclusiv navigarea prin pagina pentru a vedea continutul, ceea ce iOS nu ofera.

Android. Functia la care Utilizatorii iPhone VISEAZA

android browser google chrome

Android. Deocamdata sistemul nu e la fel de usor de folosit, adica apasarea indelunga pe un link deschide un meniu de optiuni de unde se poate activa Sneak Peek, in contrast cu iOS, unde activarea se face cu o apasare mai puternica. Totusi, marea imbunatatire sta in faptul ca in Android este oferita pentru Google Chrome si optiunea de a naviga prin pagina deschisa in aceasta fereastra, iar Apple inca refuza sa ofere acest lucru pentru clientii iDevice-urilor sale.

Android. Noua functie pregatita de catre cei de la Google este disponibila deocamdata doar pentru un numar limitat de utilizatori, deci a fost scoasa din perioada beta de testare, insa nu toata lumea o are. Cei care nu o au activa in Android, o pot activa folosind functionalitatea chrome://flags, si cautand flag-ul Sneak, care trebuie activat, dupa care trebuie repornit browserul pentru ca functionalitatea sa poata fi folosita normal.

10 COMENTARII

  1. Ii iei cam dur viorele,mai ușor că încep să te înjure ? și eu cu androidul îs…da suport cum e la iOS as vrea pe android ..la ei ai update după 5 ani .la android maxim 2 ani..la telefoanele scumpe

  2. Îmi place articolul…cică nu e încă așa ușor de folosita funcția ..trebuie ținut apăsat pe Link apoi apăsat pe sneak peek ?? ba chiar așa complicat vi se pare așa ceva când veniți de pe iOS ? ?? Să apeși 2 chestii ?

  3. Utilizatorii iPhone visează să aibă întreg sistemul de operare Android, nu doar o funcție. S-au plictisit de banalul iOS, și le dau dreptate …

  4. Sistemul asta al vostru de operare e o gluma proasta așa cum e și numele, biscuiți Oreo plăcinte și o sa urmeze gogoși cred

  5. Tu compari cloaca androidelor jegoase și crăpate cu lumea fină, eleganta si stilată a ecositemului apple..? ??
    viorel puțopalmistule !!!
    ???

  6. Evident că e o gluma proastă pentru un utilizator de iPhone. Pentru că nu e mură în gură, și se știe că utilizatorii iPhone obosesc repede dacă depun un efort de gândire.

  7. ?? Îi rănesc din păcate …
    Lipsa update-urilor nu este o problemă legată de Android ci o problemă a producătorilor de smartphone-uri. Pe Nexus și Pixel ai update imediat.