Android. CUM Activezi DARK MODE in Telefoane

Android. Asa poti activa in acest moment un dark mode pe telefoanele tale, efectuarea a doar doua setari aplica intreaga modiricare si face interfata intunecata.

Android dark

Android. Dark Mode este una dintre schimbarile pe care foarte multi utilizatori ai acestui sistem de operare o asteapta cu nerabdare, iar asta pentru ca aduce o schimbare vizuala importanta pentru dispozitivele lor. Incepand cu Android 9, compania Google a facut mai simpla implementarea dark mode pentru aplicatii de catre dezvoltatori, insa oricine poate activa aceasta tema pentru o parte dintre interfata a sistemului de operare Android chiar in acest moment, in doar cativa pasi.

Android. In momentul de fata exista doua optiuni pentru activarea dark mode in sistemul de operare al celor de la Google, una prin aplicarea unei teme intunecate pentru ecran, si a doua prin activarea unui sistem numit Night Mode. Ambele sunt disponibile deocamdata doar in Android 9, care e oferit pe un numar limitat de telfeoane mobile, insa pe masura ce actualizarea va fi lansata si pe alte telefoane care ruleaza Android, noul dark mode va fi disponibil la scara mai larga.

Android. CUM Activezi DARK MODE in Telefoane

Android dark activare dark mode

Android. Prima metoda, prezenta si in imaginea de mai sus, poate fi activata din meniul de setari pentru ecran, acolo unde veti cauta o optiune numita Device Theme, care in mod normal e setata pe modul automat. Voi veti alege optiunea Dark, iar asta va aplica un dark mode pentru elementele standrd din interfata sistemului de operare, dar si pentru unele aplicatii native pe care Google le-a integrat in Android 9 pentru utilizare, asa ca veti resimti modificarea.

Android dark activare dark mode telefoane

Android. A doua metoda implica activarea optiunilor de dezvoltator, din meniul Developer Options, acolo unde veti cauta Night Mode, pe care il veti activa pentru a fi mereu folosit de catre telefoanele voastre. Desi deocamdata acest dark mode este limitat doar la aplicatiile celor de la Google, si la aplicatiile native ale sistemului de operare Android, in viitor mai multi dezvoltatori vor oferi aceasta schimbare de interfata pentru aplicatiile lor, si mai multa lume va fi fericita.

4 COMENTARII

  1. Au primit maimuțele update, bine nu toate , doar cateva ….
    Lasa , la anu’ o sa va dea samsung iar cu clei albicios pe buze ….
    ???

  2. Băi eldorado, nu-ți e rușine cu asemenea comentarii, nesimțitule?? Toate comentariile tale sunt purulente, agresive, trolling.
    Gata, ajunge !