iPhone a SALVAT 8 Oameni Naufragiati in Japonia

iphone naufragiu

iPhone. Compania Apple a facut cunoscuta povestea a 8 oameni care au fost salvati de catre un telefon de-al sau dupa ce au fost naufragiati in timp ce se aflau in vacanta in Japonia. Vorbim despre o poveste care implica americani, acestia fiind in vacanta in Japonia cand o plimbare cu barca s-a transformat intr-o operatiune de salvare, care a fost initiata multumita iPhone.

iPhone. Femeia care si-a folosit telefonul pentru a cere ajutor de la autoritati lucreaza pentru echivalentul IGSU din SUA, deci a mers in Japonia pregatita pentru cam orice. Ea avea o geanta cu mai multe telefoane, iar dintre cele cu care a incercat sa sune la autoritati pentru a cere ajutor, doar un model al iPhone a functionat, fara a spune care e acesta.

iPhone. Garda de Coasta din Japonia a avut nevoie de 90 de minute pentru a o salva, impreuna cu celelalate 7 persoane care erau cu ea, deci oamenii au sta destul de mult timp in apa. Apple a aflat despre aceasta poveste direct de la femeie, care le-a multumit pentru faptul ca au facut un telefon care este rezistent la contactul cu apa, si i-a permis sa ceara ajutor.

iPhone. Din pacate nu stim ce model al iPhone a fost folosit, insa incepand cu iPhone 6S compania Apple ofera rezistenta la apa, in diverse moduri, ultimele modele oferind cea mai buna protectie.