iPhone 11 Concept fura Design-ul Samsung GALAXY S10

iPhone 11 apare astazi intr-un nou concept care fura ideile de la Samsung GALAXY S10 pentru a ne prezenta ceva ireal pentru compania Apple.

iphone 11 concept samsung galaxy s10

iPhone 11 inca este la foarte mult timp distanta de lansare, insa astazi vedem un nou concept pentru viitoarea serie de telefoane, iar ea ne prezinta ceva ce vedem la Samsung GALAXY S10. Un cunoscut creator de concepte si design-uri pentru o varietate de produse electronice ne arata astazi un iPhone 11 care are un ecran similar cu cel al Samsung GALAXY S10.

iPhone 11 ramane fara uratul decupaj in acest concept, si are o perforatie in ecran, aceasta aratand exact precum cea pe care o vom vedea in Samsung GALAXY S10. Chiar daca nici acest tip de decupare a ecranului nu constituie un element de design care sa fie frumos, in comparatie cu ceea ce exista in iPhone XS, pentru iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, ar fi o schimbare in bine.

iPhone 11, din pacate, nu va avea un decupaj atat de subtil, ci exact cel pe care-l vedem in iPhone XS, sau cel putin asta ne spun zvonurile recente, dar carcasa ar putea fi usor modificata. iPad Pro 2018 a venit cu o carcasa similara cu cea din iPhone 5S, si multi asteapta o modificare similara pentru iPhone 11, insa ramane de vazut ce va face Apple.