Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Specificatii si Marea SURPRIZA

Samsung GALAXY S10. O parte dintre specificatiile oficiale ale telefonului, si o foarte mare surpriza au fost anuntate pentru fanii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 edge

Samsung GALAXY S10. Pentru cei care asteapta cu nerabdare lansarea acestei serii de telefoane, compania Samsung pregateste o revenire la origini, cu o schimbare pe care putini credeau ca o pot vedea de la coreeni. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S10 compania Samsung pregateste readucerea in folosita a denumirii Edge, insa nu pentru modelul cu ecranul cel mai mare, ci pentru modelul intermediar, care va avea ecran de 6.1 inch.

Samsung GALAXY S10. Un partener al companiei Samsung a dezvaluit ca pentru cele trei modele din seria care va fi lansata in 2019 s-au pregatit denumirile Lite, Edge, si Plus, cea din mijloc fiind scoasa inca de acum doi ani. Samsung a inceput sa foloseasca denumirea Edge pentru telefoanele sale cu ecran mare si curbat, insa a renuntat la ea in favoarea celei Plus, dar se pare ca pentru seria Samsung GALAXY S10 vrea sa reinceapa sa o foloseasca.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Specificatii si Marea SURPRIZA

Samsung GALAXY S10 edge carcase

Samsung GALAXY S10. Stiam deja ca Samsung va copia strategia Apple de a lansa trei modele de telefoane pe piata, unul cu ecran de 5.8 inch, unul cu ecran de 6.1 inch si unul cu ecran de 6.4 inch. Toate cele trei modele vor avea chip Snapdragon 855 si Exynos 9820, intre 6 si 8 GB RAM, camera principala duala si tripla, camera frontala standard si duala, ecrane plate si curbate, cititor de amprenta integrat intr-un buton lateral, sau sub ecran, dar fara o copie a Face ID.

Samsung GALAXY S10. Seria va veni si cu un chip neural dual integrat de catre Samsung, minim 128 GB spatiu de stocare, si pana la 1 TB, baterii de 3000 – 4000 mAh, plus alte surprize pe partea software. Din cate se pare, prezentarea seriei Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie in cadrul unei conferinte speciale, iar lansarea este programata pentru data de 8 martie, insa mai multe vom afla in cursul lunilor urmatoare multumita zvonurilor.

16 COMENTARII

  1. Ce e copiat ? Daca o mașină vine cu roti de 19inch și alta masina de alta marca vine tot cu roti de 19 inch. E copiere ? După capul tau este. Apple a copiat de la Samsung ecranele mari, că altfel și acum erați cu 3.5inch.

  2. pai cum sa fim cu 3.5″ cand Apple avea ipad de 9.7″?
    deci tot apple a venit cu ecrane mari si dupa aceea hop si samsung cu corcitura lor

  3. Ce prostie zici, compari ecrane de telefon cu ecranele de tableta… Apple a fost inventat sa stoarca bani de pe prosti

  4. E remarcabil cat de simplu e sa nu fiti ignoranti. Displayurile de la iPhone sunt fabricate de Samsung. 40% din venitul samsung e facut de apple.

  5. Vorbim de telefoane, Galaxy S2 S3, note 1, note 2 când voi le ziceati palete de ping pong, acum uite că le aveți în buzunar, mai mari că niciodată. Și da, android e peste iOS. Daca ai văzut topul mkbhd pe YouTube, ai fi văzut că android au câștigat toate categoriile excepția premiul de fel mai mic telefon care la luat iPhone xs urmat de s9. De ce toți YouTube ri folosesc note 9 sau alt android și nu iPhone ? De ce Buhnici folosește doar s sau note ? Toți sunt săraci ? Nu își permit ? Pentru că toți știu valoare android și cat de ușor se modelează cum vrei. iOS și tableta e pentru copii, jucării. E ca un accesoriu scump, crapi sticla plătește 600$ , vrei încărcător, plătește 100, și altele. De asta va arde Apple și voi plătiți. De ce xr are vânzări mai bune că xs? Pentru că e ieftin și își justifică prețul.

  6. 3.5″ sau 4″ cam tot aia….Toti ziceti de phablet note acolo a fost diferenta da? 5.3″ cu o latime de nu a fost intrecuta nici pana azi…aia da paleta

  7. nu aveai nici tu mamutul ala, nu mai minti…calm
    Nici 6.5″ nu aveti, 6.5″ este la iphone Xs Max le si confuzi cand minti
    Latimea la Note 1 era imensa, nu mai exista asa ceva
    Deci fraca-te la ochi inainte sa zici tampenii