Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Specificatii si Marea SURPRIZA

Samsung GALAXY S10. O parte dintre specificatiile oficiale ale telefonului, si o foarte mare surpriza au fost anuntate pentru fanii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 edge

Samsung GALAXY S10. Pentru cei care asteapta cu nerabdare lansarea acestei serii de telefoane, compania Samsung pregateste o revenire la origini, cu o schimbare pe care putini credeau ca o pot vedea de la coreeni. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S10 compania Samsung pregateste readucerea in folosita a denumirii Edge, insa nu pentru modelul cu ecranul cel mai mare, ci pentru modelul intermediar, care va avea ecran de 6.1 inch.

Samsung GALAXY S10. Un partener al companiei Samsung a dezvaluit ca pentru cele trei modele din seria care va fi lansata in 2019 s-au pregatit denumirile Lite, Edge, si Plus, cea din mijloc fiind scoasa inca de acum doi ani. Samsung a inceput sa foloseasca denumirea Edge pentru telefoanele sale cu ecran mare si curbat, insa a renuntat la ea in favoarea celei Plus, dar se pare ca pentru seria Samsung GALAXY S10 vrea sa reinceapa sa o foloseasca.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Specificatii si Marea SURPRIZA

Samsung GALAXY S10 edge carcase

Samsung GALAXY S10. Stiam deja ca Samsung va copia strategia Apple de a lansa trei modele de telefoane pe piata, unul cu ecran de 5.8 inch, unul cu ecran de 6.1 inch si unul cu ecran de 6.4 inch. Toate cele trei modele vor avea chip Snapdragon 855 si Exynos 9820, intre 6 si 8 GB RAM, camera principala duala si tripla, camera frontala standard si duala, ecrane plate si curbate, cititor de amprenta integrat intr-un buton lateral, sau sub ecran, dar fara o copie a Face ID.

Samsung GALAXY S10. Seria va veni si cu un chip neural dual integrat de catre Samsung, minim 128 GB spatiu de stocare, si pana la 1 TB, baterii de 3000 – 4000 mAh, plus alte surprize pe partea software. Din cate se pare, prezentarea seriei Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie in cadrul unei conferinte speciale, iar lansarea este programata pentru data de 8 martie, insa mai multe vom afla in cursul lunilor urmatoare multumita zvonurilor.