Samsung GALAXY S10. Functia EXCLUSIVA a Camerei

Samsung GALAXY S10. O functie exclusiva pentru camera a fost dezvaluita oficial inaintea lansarii telefonului, iata ce vom putea face cu ajutorul sau.

Samsung GALAXY S10 adancime

Samsung GALAXY S10. Inainte ca noul model de smartphone sa fie lansat, iata ca apar o gama variata de informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere pentru clienti, iar printre ele se numara si noi detalii cu privire la camera. Astazi aflam despre o functie speciala pe care Samsung GALAXY S10 urmeaza sa o ofere pentru utilizatorii sai prin intermediul camerei, aceasta avand denumirea Artistic Live Focus, ea fiind inregistrata ca marca in Europa de catre compania coreeana, deci va fi folosita cu siguranta in telefoanele sale in 2019.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca vorbim doar despre o denumire inregistrata ca marca de catre Samsung, si despre nimc mai mult, in momentul de fata nimeni nu stie foarte clar ce anume urmeaza sa ea faca. Totusi, avand in vedere ca Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla, sau quad, integrata, ar trebui sa vorbim despre o functionalitate destul de avansata pregatita de catre coreeni, sau cel putin acestea sunt sperantele multora.

Samsung GALAXY S10. Functia EXCLUSIVA a Camerei

Samsung GALAXY S10 artistic live focus

Samsung GALAXY S10. In modelele anterioare de telefoane ale Samsung, Live Focus este denumirea folosita pentru clona functiei Portret din telefoanele iphone, adica aceea care aplica un efect de adancime pentru poze. Samsung permite ca efetul sa fie modificat in timp real de catre utilizatori, ceva ce si Apple ofera acum, insa in Samsung GALAXY S10 se pare ca lucrurile urmeaza sa devina mult mai complexe decat pana acum, cu o serie de noutati importante.

Samsung GALAXY S10. E posibil ca separat de efectul de adancime, cei de la Samsung sa permita inclusiv aplicarea altor modificari pentru fetele utilizatorilor, sau pentru obiectele care sunt inregistrate in poze. Avand in vedere ca deocamdata nu avem detalii pentru aceasta noua functionalitate ce urmeaza sa fie oferita de catre Samsung GALAXY S10, ramane doar sa vedem ce urmeaza sa fie anuntat de catre coreeni pentru noi.