Fuchsia. Asa va INLOCUI Sistemul Android al Google

Fuchsia. Asa arata viitorul sistem de operare care va inlocui Android peste nu foarte mult timp, si iata cateva dintre schimbarile ce vor fi oferite.

Fuchsia android

Fuchsia. Noul sistem de operare gandit ca un inlocuitor pentru actualul Android al celor de la Google este in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, si va fi disponibil pentru producatori poate undeva prin 2020. Google lucreaza de mult timp la acest sistem de operare numit Fuchsia pentru a-l oferi ca un inlocuitor pentru Android, iar asta pentru ca actualul sau sistem de operare are foarte multe probleme complicate care nu sunt usor de rezolvat fara o “resetare” completa.

Fuchsia. Exact asta vrea sa fie si acest sistem de operare al celor de la Google, o regandire a modului in care functioneaza sistmeul de operare pentru telefoane si tablete, plus modul in care este modificat pentru producatori. Google spera sa rezolve o foarte mare problema pe care Android o are, cea a actualizarilor, iar Fuchsia ar trebui sa-i convinga pe producatori sa le faca mai usor si mai des, componente critice ale sistemului putand fi actualizare direct de Google.

Fuchsia. Asa va INLOCUI Sistemul Android al Google

Fuchsia. Separat de actualizari, sistemul de operare aduce imbunatatiri substantiale pentru performante, dar si o versatilitate mult mai mare, deoarece e gandit atat pentru telefoane, cat si pentru tablete, sau laptop-uri. In momentul de fata suportul Android nu e chiar atat de grozav pentru tablete, si diverse obiecte conectate, insa Fuchsia este deasemenea gandit pentru a aduce o rezolvare si pentru aceste aspecte, extrem de importante.

Fuchsia. Pana acum cei de la Google au lucrat vreo 2 – 3 ani pentru a dezvolta acest sistem de operare, insa sunt foarte departe de a-l finaliza, testandu-i deocamdata conectivitatea Bluetooth in diverse conferinte. Pana cand va fi lansat un build macar beta al sistemului de operare Fuchsia va trece foarte mult timp, insa mai sus puteti vedea o parte din ceea ce pregateste compania Google pentru a inlocui in totalitate Android in viitorul nu foarte indepartat.

2 COMENTARII

  1. Având în vedere că a început că un sistem de operare pentru aparatele foto, nu a ajuns rău pe telefon,chiar daca are unele buguri nu e deranjant și a ajuns deja destul de stabil,fata de trecut. Lolipop era nasol cu atâtea blocaje.Dar sa vedem ce aduce acest nou sistem de operare.