Fuchsia: Testeaza Inlocuitorul Android de Oriunde chiar acum

Fuchsia este noul sistem de operare pe care compania Google il dezvolta pentru a inlocui Android si Chrome OS, el putand fi testat chiar acum de oricine.

Fuchsia Testeaza Inlocuitorul Android

Fuchsia este un nou sistem de operare aflat in dezvoltare in momentul de fata la compania Google, el fiind gandit ca un inlocuitor atat pentru sistemul de operare Android, cat si pentru Chrome OS. Fuchsia unifica functionalitatile Android si Chrome OS asa cum Windows 10 este oferit in versiuni pentru calculatoare si telefoane, sau tablete, compania Google avand planuri foarte mari pentru viitorul sistemelor de operare mobile pentru gadget-uri.

Fuchsia este deocamdata intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare, compania Google lucrand din greu la el, insa chiar si asa, mai are foarte multe de finalizat inainte de a il putea oferi pentru clientii sai. Pana atunci, avem doua demonstratii ale modului in care poate fi utilizat sistemul de operare Fuchsia, ele fiind create de catre doi dezvoltatori care incearca sa arate lumii intregi cum vrea compania Google sa transforme telefoanele, tabletele si calculatoarele in viitor.

Fuchsia – testeaza inlocuitorul Android de oriunde chiar acum

Fuchsia este o initiativa de viitor a companiei Google, ea incercand sa centralizeze toate functiile pe care Android si Chrome OS le ofera in momentul de fata, insa e greu de spus cat de departe poate fi lansarea sa. Compania Google mai are foarte multe de pus la punct in Fuchsia inainte de a il putea oferi macar intr-o versiune beta semi-stabila, insa ceea ce vedem ne ofera incredere ca sistemul de operare ar putea fi un adevarat succes.

Fuchsia poate fi testat in momentul de fata din orice browser aici si aici, cele doua demonstratii fiind limitate in functionalitate, insa acest lucru este normal din moment ce si sistemul de operare are functionalitatea limitata. Compania Google va lansa, cel mai probabil, sistemul de operare Fuchsia intr-un viitor nu foarte indepartat, insa intre timp utilizatorii pot doar sa testeze functiile prezentate in diverse demonstratii si sa spere ca nu vor avea prea mult de asteptat pana la oferirea versiunii complete a Fuchsia.