iPhone XS. Caderea Apple Continua din cauza Vanzarilor Slabe

iphone xs cadere apple

iPhone XS. Vanzarile slabe ale seriei de telefoane ale celor de la Apple continua sa genereze probleme mari pe bursa din SUA, pretul actiunilor celor din Cupertino scazand constant. La final de saptamana pretul unei actiuni Apple a ajuns la 150 de dolari dupa toata dezamagirea cu vanzarile iPhone XS, pretul acestora scazand cu 36% din octombrie.

iPhone XS. Daca in octombrie actiunile Apple aveau o valoare de 232 de dolari pe bursa din SUA, saptamana aceasta au ajuns la o valoare minima de 149 de dolari, crescand apoi usir la 150 de dolari. Dupa cum se desfasoara lucrurile, e foarte posibil ca aceasta scadere uriasa a pretului actiunilor sa continue si in saptamanile urmatoare, unii spunand ca pretul ar putea ajunge sa fie chiar mai mic de 140 de dolari.

iPhone XS. Caderea Apple Continua din cauza Vanzarilor Slabe

iphone xs pret actiuni apple decembrie 2018

Valoarea capitalizarii bursiere a Apple a scazut deasemenea cu peste 300 de miliarde de dolari fata de luna octombrie, adica tot peste 30%, iar Microsoft e de ceva vreme cea mai valoroasa companie din lume. iPhone XS a pornit ca un telefon care era anuntat ca urmand a avea un succes foarte mare in randul clientilor, insa realitate este cu mult diferita fata de estimari.

iPhone XS. Aceasta serie nu este singura care are probleme, deoarece si iPhone XR inregistreaza vanzari slabe, compania Apple reducand iar productia pentru ele. Chiar daca multa lume se asteapta ca Apple sa invete o lectie de aici, si ca in urmatoarele modele de telefoane sa implementeze noutati cu adevarat importante, care sa le faca dorite, asta nu se va intampla.