iPhone XS. Productia va fi REDUSA din nou de Apple

iPhone XS. Productia va fi redusa din nou de catre compania Apple in urmatoarele luni, iPhone XR urmand a fi deasemenea afectat de catre aceasta decizie.

iPhone XS productie

iPhone XS. Compania Apple urmeaza sa reduca din nou productia pentru telefoanele sale la inceputul anului viitor, iar asta in conditiile in care aceasta a fost redusa deja in cateva randuri din cauza vanzarilor slabe. Conform unor noi informatii aparute astazi, productia pentru iPhone XS si iPhone XR urmeaza sa fie redusa cu pana la 4 milioane de unitati de catre compania americana, insa abia undeva prin februarie – martie, nu chiar in acest moment.

iPhone XS. Pentru acest model reducerea productiei va fi de aproximativ 1 milion de unitati, in timp ce pentru iPhone XS reducerea productiei va fi de cam 500.000 de unitati, iar iPhone XR va avea productia redusa cu 2.5 milioane de unitati. Aceste cifre se aduna celor din lunile anterioare, cand am vazut ca seria iPhone XS a avut productia redusa si mai mult de catre cei de la Apple, insa se pare ca lucrurile nu s-au indreptat intre timp, din pacate.

iPhone XS. Productia va fi REDUSA din nou de Apple

iPhone XS. O problema si mai mare are Apple din cauza faptului ca in China s-a pornit un adevarat razboi impotriva sa, multe companii oferind compensatii substantiale pentru angajatii care cumpara telefoanele Huawei in locul iPhone. Aceasta avalansa de oferte ale companiilor chinezesti pentru a boicota vanzarile de telefoane iPhone va afecta substantial vanzarile celor de la Apple intr-o piata in care in mod normal inregistrau vanzari foarte bune in perioada sarbatorilor.

iPhone XS. Avand in vedere situatia actuala, e foarte posibil ca Apple sa nu inregistreze vanzari simialre  cu cele avute in T4 2017, diferenta putand fi una chiar foarte mare, in baza tuturor informatiilor de pana acum. Cat de bine s-au vandut telefoanele iPhone XS, si din celelalte serii, vom afla abia in primul trimestru al anului 2019, cand Apple va anunta rezultatele financiare pentru T4 2018, fara cifre privind vanzarile de telefoane.