Android 9 LANSAT pe SAMSUNG GALAXY S9 in Europa

Android 9. Samsung GALAXY S9 are disponibila actualizarea incepand de astazi in Europa, compania Samsung facand o surpriza foarte placuta pentru clienti de Craciun.

Android 9 galaxy s9

Android 9. Telefoanele Samsung GALAXY S9 pot instala deja noua versiune a sistemului de operare al companiei Google, in Europa incepand distributia sa impreuna cu noul One UI pregatit de catre cei de la Samsung. Desi se anuntase ca Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 va fi lansat la nivel global undeva prin ianuarie, iata ca in Europa s-a luat decizia de a lansa sistemul de operare mult mai devreme decat credea foarte multa lume, o surpriza foarte buna de Craciun.

Android 9. Utilizatori din Germania, Olanda si Slovacia au inceput sa aiba disponibila actualizarea pentru SAMSUNG GALAXY S9 chiar din ziua de 24 decembrie, iar asta inseamna ca ar putea ajunge si in Romania foarte curand. Deocamdata nu se stie sigur daca si SAMSUNG GALAXY S9 Plus face parte din aceasta lanare a Android 9, insa din cate se pare, asta nu se prea intampla, deci e posibil ca utilizatorii acestor telefoane sa mai aiba de asteptat.

Android 9 LANSAT pe SAMSUNG GALAXY S9 in Europa

Android 9. Inca de acum cateva saptamani bune am aflat care sunt noutatile importante de care utilizatorii telefoanelor se vor bucura de indata de actualizarea va fi disponibila, foarte multe noutati importante fiin anuntate. One UI este una dintre cele mai mari schimbari pe care actualizarea le aduce pentru telefoane, insa nu direct de la compania Google, ci de la Samsung, care a decis sa modifice intr-o foarte mare masura interfata sistemului de operare.

Android 9 galaxy s9 europa

Android 9. Utilizatorii care au SAMSUNG GALAXY S9 ar trebui sa vada actualizarea disponibila in meniul unde au listate actualizarile de sistem pentru telefoanele lor, indiferent de operatorul de telefonie folosit. Nu este obligatoriu ca actualizarea sa fie oferita inclusiv in Romania pentru SAMSUNG GALAXY S9, insa daca asta nu se intampla, atunci va trebui sa mai asteptati cateva zile pentru ca actualizarea sa fie disponibil inclusiv pentru voi.