Android 9 LANSAT pe SAMSUNG GALAXY S9 in Europa

Android 9. Samsung GALAXY S9 are disponibila actualizarea incepand de astazi in Europa, compania Samsung facand o surpriza foarte placuta pentru clienti de Craciun.

Android 9 galaxy s9

Android 9. Telefoanele Samsung GALAXY S9 pot instala deja noua versiune a sistemului de operare al companiei Google, in Europa incepand distributia sa impreuna cu noul One UI pregatit de catre cei de la Samsung. Desi se anuntase ca Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 va fi lansat la nivel global undeva prin ianuarie, iata ca in Europa s-a luat decizia de a lansa sistemul de operare mult mai devreme decat credea foarte multa lume, o surpriza foarte buna de Craciun.

Android 9. Utilizatori din Germania, Olanda si Slovacia au inceput sa aiba disponibila actualizarea pentru SAMSUNG GALAXY S9 chiar din ziua de 24 decembrie, iar asta inseamna ca ar putea ajunge si in Romania foarte curand. Deocamdata nu se stie sigur daca si SAMSUNG GALAXY S9 Plus face parte din aceasta lanare a Android 9, insa din cate se pare, asta nu se prea intampla, deci e posibil ca utilizatorii acestor telefoane sa mai aiba de asteptat.

Android 9 LANSAT pe SAMSUNG GALAXY S9 in Europa

Android 9. Inca de acum cateva saptamani bune am aflat care sunt noutatile importante de care utilizatorii telefoanelor se vor bucura de indata de actualizarea va fi disponibila, foarte multe noutati importante fiin anuntate. One UI este una dintre cele mai mari schimbari pe care actualizarea le aduce pentru telefoane, insa nu direct de la compania Google, ci de la Samsung, care a decis sa modifice intr-o foarte mare masura interfata sistemului de operare.

Android 9 galaxy s9 europa

Android 9. Utilizatorii care au SAMSUNG GALAXY S9 ar trebui sa vada actualizarea disponibila in meniul unde au listate actualizarile de sistem pentru telefoanele lor, indiferent de operatorul de telefonie folosit. Nu este obligatoriu ca actualizarea sa fie oferita inclusiv in Romania pentru SAMSUNG GALAXY S9, insa daca asta nu se intampla, atunci va trebui sa mai asteptati cateva zile pentru ca actualizarea sa fie disponibil inclusiv pentru voi.

60 COMENTARII

  1. apple primeste unu la 6 luni si tot buguit si spart in 4 zile este 🙂
    de baterie ce zici prietene? sti cum imi dau seama de un utilizator de ishit? dupa bateria externa :)))) de performantele care le scade dupa fiecare update ce zici ? haha copil esti.

  2. Ca să vezi ce IQ ai și ce prostii scrii, ia caută pe Google: „The stable Galaxy S9 Android Pie update really does seem… stable

    Acum rămâi la Sămisugiul tău și încearcă să te informezi mai bine înainte. Oare cum e să primește update doar pe un model de telefon? E ca și cum Apple ar trimite update doar pe iPhone X și restul…Doamne ajută, peste câteva luni. Ce bătaie de joc!

  3. Apare iOS 13 și te vad cum zici : merita sa îl instalez ? Ceva probleme ? Cum tine bateria ? ??? , Cum merge pe iPhone 8 ? Dar pe iPhone x? Pe mine mă doare fix undeva că primesc update la android acum sau peste o lună. Mai bune mai târziu și bun decât repede și cu bugguri!

  4. Cei care întreabă asta au un model vechi și este logic să întrebi cum merge pe iPhone 6 lansat acum câțiva ani și cum ține bateria. Păi cu buguri văd că a fost lansat Android 9 pe Samsung, nu pe iOS. Ai de plm…se vede că ai Android.

  5. Pai ce nu ziceati voi că iOS e cel mai tare ? Ce mă doare pe mine că e iPhone 6 sau 10, odată ce au primit update înseamnă că trebuie să meargă. Arătami tu un bug pe s9 cu android 9

  6. Da …super tare android asta …dar daca ne aducem putin aminte :android va fi inlocuit de Fuchsia,din cauza problemelor mari pe care le are…de aici se poate observa ca nu se mai poate face nimic ..R.I.P android …

  7. Așa e…și cei cu Note 9 încă sug. Samsung livrează cum dorește software-ul. Azi pe S9, peste 2 luni pe Note 9 dar în țări diferite, la ore diferite. Asta numesc eu țeapă, nu prețul unui iPhone.

  8. Frumos. Abia aștept pe note9. Mai bine un update major și bun, decât 100 la rând care nu sunt bune. Apple va da update imediat să credeți că e rapid și e plin de buguri, apoi va mai baga câteva ca sa le rezolve. Samsung e direct, update bun și sigur.

  9. Nu mai scrie prostii, doar ca sa scrii. Ai asteptat deja 4 luni dupa Android 9, ceea ce este rusinos. Plin de bug-uri? iOS 12 se misca impecabil, fara probleme.

  10. Și de ce se plânge lumea că are probleme cu ultimul update ? De fapt nu am așteptat deloc pentru android pie , am avut pixel 2 înainte să iau note 9 și îl aveam acolo. Dar pe Samsung va fi mult îmbunătățit că va aduce noua interfață. La ios 11 fata de 12, ce diferență e? Nu sunt aceleași iconițe ? Nu e totul la fel ? La voi un update nou încetinește modele anterioare pentru a crea un motiv de a cumpăra noul model. Prefer sa stau un an și să am un update calumea având în vedere că pe android pot instala orice launcher și ai aceiași experiența ca ultimul android. Poți instala orice gest, orice iconiță, orice rezoluție , orice spatiu totce vrei. De aia nu se plâng utilizatori pentru noi updateuri.

  11. Dar tu , acolo pe plantatie in Spania ? Tragi din greu sa-ti iei un iPhone, saracul de tine , apoi Happle te lasa fara conexiune de date, iti incetineste telefonul etc.
    M-as ascunde in locul vostru – aveti un iOS cu probleme care nu se termina in veci . Crap !

  12. Cam ce probleme ai avut tu la iPhone,și ce model ti l-a încetinit Apple?
    A,nici una,pentru ca n-ai avut in viața ta un iPhone și vorbești doar din auzite și de pe net. 6S plus-ul meu vechi de 3 ani zbarnaie cu iOS 12,nu ca pana acum nu ar fi făcut-o,dar cu 12 e splendid. Tocmai de aia nu se mai cumpara iPhone-uri ca in trecut pentru ca și cele mai vechi merg brici.
    Dar tu cu android-ul tău n-ai de unde sa știi așa ceva și arunci cu noroi gratuit total in necunoștință de cauza.
    Ai văzut câte probleme are pixel 3 cu android Pie de la mama lui pe el? Bug-uri,crash-uri aleatorii,se încinge din senin ca hota,etc. Mai documentează-te și pe partea astea nu numai povesti despre iPhone.
    Câte telefoane sunt acum in lume cu Pie și câte device-uri cu iOS 12? Doar asta ar trebui sa-ti dea de gândit.
    Raportul e cel puțin 1 la 10.
    Întrebarea corecta e cât la suta din cei cu iOS 12 au probleme și cât la suta din cei cu Pie!!!

  13. “Câte telefoane sunt acum in lume cu Pie și câte device-uri cu iOS 12? Doar asta ar trebui sa-ti dea de gândit.

    Tu ești băiat deștept și înțelegi că problema nu se pune așa cum o enunți tu. Dacă Android Pie nu este disponibil pentru update pentru 98% din dispozitive atunci el nu va fi niciodată pe acele 98% dispozitive!
    Dacă Pie e disponibil pe 1% din dispozitive, arunci baza de raportare este acel 1%,și problema se pune: “Cat % din acei 1% din dispozitive au Pie instalat”?

    Ceea ce ar trebui să îți dea ție de gândit este faptul că vouă vă tremură chiloții dacă “se merită” să faci update-ul la iOS X.y, și “ce probleme ai cu noul iOS”

    LaaAndroid nu se pune problema așa NICIODATĂ. Când ai noua versiune disponibila îi dai install direct și nu te întrebi ca disperatul “ce probleme ai putea avea”

    La Android, dacă Pie e disponibil pentru 14.870.905 dispozitive atunci Pie va fi instalat pe minim 14.870.901 dispozitive.

  14. Corect! Ce bine le zici, citești gânduri.
    Apare iOS 13 , vine pe idevice, se merita sa fac update ? Cum tine bateria ? ???

  15. asa e,updateuri regulate pline de buguri si vulnerabilitati :)) odata la 4-5 luni pac un bug, pac o “spartura” =))) trezete-te la realitate copilas zic. apple vine mai greu cu update-urile decat google. sper sa nu mai folosesti google si yt daca vorbesti asa de android.

  16. impecabil daca nu esti pro, daca stai doar pe facebou,instakg,whatkkt,muzica si poze normal ca merge bine :)) dar realitatea…, buguri la greu, se hackuieste odata la 4-5 luni,bateria tine din ce in ce mai putin,va scade intentionat performantele…etc

  17. A behăit iar, oaia frustrată? ???

    Ce mizerie trebuie să fie între sinapsele dintre singurii tăi doi neuroni ??

  18. Nu-mi tremura chiloții,ba din contra,cum apare un update nou ii dau fără nici cea mai mică reținere pe toate device-urile. N-am avut nici un stress cu nici un update de la iPhone 4S cu iOS 5 pana acum la actualul iOS 12.1.2!
    Stai ca mint,de la iOS 5 la 12 am avut doar o singura problema,aia cu nedeschiderea unui link prin safari dar care s-a rezolvat foarte repede,atât!
    Stai sa fie instalat și Pie pe sute de milioane de telefoane și ai sa vezi cum curg problemele!
    Și nu-mi zi tu mie ca voi androizii nu va întrebați ce probleme aduce un nou update major și ca astea nu exista.
    Uita-te doar câte bug-uri și crash-uri are însuși pixel 3 cu Pie de la tata lor google care controlează atât hardware-ul cât și software-ul lui pixel.

  19. Pai si pe Android se plang atatia ca au probleme dar sunt cazuri izolate. Daca se plang 2-3 din 1 miliard, asta nu inseamna ca sunt probleme. Poti vedea aici pe site ca au confirmat atatia ca nu sunt probleme pe iOS 12. Ce diferente exista pe Android 7 si 8 la Samsung? Nici una. Iconitele de la Android 9 sunt “blana” rau, zici ca le-a desenat un copil…sa trimiti update doar pentru un model inseamna ca iti bati joc de clientii tai.

  20. Am avut iPhone x și când am văzut notch ul ăla ce urat e, n-am rezistat l-am dat și am luat pixel 2 xl. Apoi l-am dat și pe ăla (după 7 luni )și am luat note 9. Care e peste orice iPhone, și nu sa blocat nici macar pentru o microsecunda. Sa nu mai zic de un prieten care are iPhone 8 Red edition și ieri ia fost blocat 5ore pur și simplu a intrat in deriva și se învârtea un cerculeț. https://uploads.disquscdn.com/images/d6ad6d3309bc752c1e4e16b2bac3551c6761e95d57eb541063a6621229186365.jpg

  21. 2,3 dintru miliard ? Fac update și nu merge datele mobile, îți dai seama ce bine l-au făcut , restul de telefoane o sa îl primească curand. iOS 7 sau iOS 12 tot aia e

  22. “Ce diferente exista pe Android 7 si 8 la Samsung? Nici una.

    De fapt sunt foarte multe îmbunătățiri în 8 față de 7, dar ignorantii sunt orbi și surzi iar de cele mai multe ori și prostuți.
    Dacă știi ceva engleză, citește articolul ăsta și luminează-te:
    https://www.androidauthority.com/android-oreo-vs-android-nougat-introduction-794696/

    “Iconitele de la Android 9 sunt “blana” rau, zici ca le-a desenat un copil…
    Ție chiar nu îți este rușine să faci o astfel de afirmație??
    Android a inițiat designul “plat”, iar conceptul lor “material design” este cu adevărat inovator.
    Apple a copiat imediat designul plat și a ieșit un design eșuat.
    Iconițele cele mai proaste din industrie:
    – Game Center
    – Camera
    – Stocks
    – Reminders

    Trebuie să ai prea mult tupeu sau prea multă șuncă pe obraz ca să critici iconițele din Android, când în ios e un dezastru.
    Ia citește tu aici:
    https://ianstormtaylor.com/whats-wrong-with-the-ios-7-icons/

  23. apple primeste unu la 6 luni si tot buguit si spart in 4 zile este 🙂
    de baterie ce zici prietene? sti cum imi dau seama de un utilizator de ishit? dupa bateria externa :)))) de performantele care le scade dupa fiecare update ce zici ? haha copil esti.

  24. Viorica, te faci de râs în ultimul hal cu acest IQ. Serios. Având Note 9 îmi dai impresia că nu ești mulțumit de telefon de tot comentezi de iPhone. Altfel, erai mulțumitit cu telefonul tău și Doamne ajută. Ia caută titlul ăsta pe Google: „

    The stable Galaxy S9 Android Pie update really does seem… stable” ca să vezi ce prostii scrii. Dacă tu spui de iconițele de pe Android 9 (One UI) arată mai bine ca cele de la iOS, este clar cu tine. Izolare…că emani prostie. Sănătate mintală.

  25. “Am avut iPhone x și când am văzut notch ul ăla ce urat e, n-am rezistat l-am dat”
    Deci nu ai de unde sa stii ca note este peste orice iphone…iphone ce tu dupa ce l-ai deschis prima oara l-ai si dat
    ” și nu sa blocat ” iPhone 8 Red edition și ieri ia fost blocat” pe langa mincinos, acum ne arati ca esti si analfabet

  26. bateria este superba..cred ca ai ramas in era iphone4/5,lucrurile s-au cam inversat
    tu stai cu incarcatorul dupa tine…
    “sti cum imi dau seama ” asa imi dau eu seama ca esti analfabet si nu ma intereseaza ce are un mincinos de zis.

  27. Am avut S8+ și după câteva săpt. avea lag și aveam crash-uri…despre ce vorbim? Samsung implementează funcții precum „Face ID” care nu funcționează cum trebuie…ce să mai vorbim de securitate.