iPhone 2019. Noua VESTEA PROASTA despre Apple

iPhone 2019. O noua veste foarte proasta vine pentru fanii companiei Apple, iata ce s-a anuntat pentru seria de telefoane care va fi lansata anul viitor.

iPhone 2019 decupaj

iPhone 2019. Din pacate, vestile proaste continua sa vina pentru clientii companiei Apple care asteapta cu nerabdare lansarea de noi modele de telefoane de la americani, insa asteptarile nu trebuie sa fie foarte mari. Astazi avem o noua confirmare a faptului ca iPhone 2019 nu va fi lansat cu un design diferit in comparatie cu cel pe care-l au modelele de anul acesta, un cunoscut leaker de informatii despre telefoane mobile confirmand iar asta.

iPhone 2019. Zvonuri venite in ultimele saptamani din Asia ne-au spus ca design-ul general al telefoanelor Apple nu se va modifica in cursul anului viitor in comparatie cu ceea ce avem in momentul de fata. Asta se va intampla pentru ca Apple nu va renunta prea curand la Face ID, dar si pentru ca iPhone 2019 va merge in continuare pe acelasi trend al telefoanelor cu decupaj, Apple trecand la strategia de a pastra acelasi design timp de 3 ani pentru telefoane.

iPhone 2019. Noua VESTEA PROASTA despre Apple

iPhone 2019. O informatie foarte interesanta a venit totusi astazi pentru fanii companiei Apple, iar asta pentru ca viitoarele modele de telefoane din 2020 urmeaza sa aiba totusi un ecran similar cu cel folosit in Samsung GALAXY S10. Se pare ca Apple ar fi interesata sa renunte la decupajele pentru telefoane dupa lansarea iPhone 2019, preferand sa perforeze ecranul pentru a integra camera TrueDepth impreuna cu toti senzorii pe care aceasta ii foloseste pentru recunoastere faciala.

iPhone 2019. Din ceea ce stim acum, modelele de anul viitor ale telefoanelor Apple nu vor veni cu schimbari de design in comparatie cu modelele actuale, insa urmeaza sa aduca noi componente interne, inclusiv noi camere. Preturile ar putea creste din nou pentru seria iPhone 2019, iar asta deoarece Apple incepe sa aiba vanzari tot mai mici, si pentru a-si tine incasarile la un nivel ridicat, va cam fi obligata sa creasca preturile de vanzare pentru produsele sale.