iPhone 2019. Ecran REVOLUTIONAR Pregatit de Apple

IPHONE 2019. Un nou ecran revolutionar este pregatit pentru implementare de catre Apple, cei de la Samsung dezvoltand o noua tehnologie inovatoare.

46

iPhone 2019 ecran oled y-octa

iPhone 2019. Desi Apple nu va schimba design-ul telefoanelor pe care le va lasa in toamna anului viitor, se pare ca va exista totusi o schimbare foarte importanta pentru clientii care le asteapta cu nerabdare. Mai exact, pentru iPhone 2019 compania Apple intentioneaza sa implementeze un nou ecran OLED revolutionar pentru telefoanele pe care vrea sa le puna in vanzare in lumea intreaga, acesta putand aduce o schimbare usoara de design, desi nu usor de sesizat.

iPhone 2019. Compania Apple vrea sa integreze un nou tip de ecran OLED in telefoanele de anul viitor, acesta urmand a avea sistemul touch lipit de ecran, iar asta ar permite reducerea grosimii telefoanelor, sau cresterea capacitatii bateriei. Desi telefoanele iPhone lansate in ultimii ani de catre Apple n-au redus substantial grosimea in comparatie cu modelele anterioare, pentru iPhone 2019 Apple ar folosi noi ecrane OLED flexibile pentru a rezolva problema.

iPhone 2019. Ecran REVOLUTIONAR Pregatit de Apple

iPhone 2019. Samsung va produce aceste noi ecrane OLED flexibile care au denumirea Y-OCTA, aceasta fiind prima oara cand Apple apeleaza la aceasta tehnologie noua pentru industria smartphone. Se pare ca Samsung a lucrat la ea de ceva vreme, si urmeaza sa fie disponibila chiar de anul viitor, Apple urmand a folosi in iPhone 2019 ecrane care n-au mai ajuns in alte telefoane inaintea modelelor sale, aceasta putand fi o conditie pentru a le cumpara de la coreeni.

Samsung Display will supply touch-integrated flexible organic light emitting diode (OLED) panels to Apple’s iPhone. It is a Samsung OLED called ‘Y-OCTA’. It’s the first time Apple has applied touch-integrated displays to the iPhone. Apple decided to apply touch-integrated flexible OLED panels to the new iPhone and commissioned the development and manufacturing from Samsung Display. Samsung Display recently entered into partnerships with related companies to develop parts and materials to make the displays.

iPhone 2019. Doar modelul Max, Plus, sau oricum se va numi versiunea cea mai scumpa, ar urma sa aiba integrat acest nou tip de ecran, iar asta pentru ca producerea sa nu este chiar atat de ieftina. Samsung i-a propus companiei Apple in martie sa cumpere aceste tipuri de ecrane OLED, americanii au acceptat, iar pentru iPhone 2019 coreenii vor fi distribuitori exclusivi pentru componenta cu aceasta tehnologie, asa ca e de inteles de ce lumea ar putea fi uimita.