Fortnite. Schimbarea CONTROVERSATA de Craciun

Fortnite. O schimbare controversata a fost facuta de Craciun de catre compania Epic Games, iata cat de suparati au fost jucatorii de implementarea acesteia.

Fortnite controversa

Fortnite este cel mai popular joc de pe planeta, insa de Craciun a avut parte de o schimbare controversata din partea producatorilor, ea generand foarte multe discutii in randul jucatorilor. Vorbim despre un nou skin pe care Fortnite il are disponibil din partea Epic Games inca de saptamana aceasta, si puteti vedea in imaginea de mai jos cam cat de ciudat este, si probabil veti putea intelege de ce au inceput foarte multe discutii cu privire la existenta sa.

Fishstick Outfit este denumirea skin-ului pe care jucatorii Fortnite il pot folosi in momentul de fata pentru a fi reprezentanti in lumea virtuala a jocului, insa nu toata lumea este chiar atat de entuziasmata de ceea ce ofera ea. Foarte multa lume considera ca acest skin este unul dintre cele mai urate implementate pana acum in joc, daca nu chiar cel mai urat dintre ele, asa ca Epic Games pare sa fi luat o decizie destul de proasta cu privire la acest skin oferit incepand cu sarbatoarea Craciunului.

Fortnite. Schimbarea CONTROVERSATA de Craciun

Fortnite controversa skin

Controversele au inceput dupa ce jucatorii Fortnite au inceput sa vada skin-ul in magazin, el fiind vandut intr-un pachet care costa 2500 V-Bucks, insa cel mai probabil se vor gasi oameni care sa-l si cumpere. Separat de asta, cei de la Epic Games au anuntat astazi ca au inregistrat profit de 3 miliarde de dolari in 2018, intr-o buna masura si de pe urma acestui joc, care pare sa fi facut uitata francisa World of Warcraft, foarte populara cu doar cativa ani de zile in urma.

Fortnite controversa skin peste

Fortnite a avut deasemenea in perioada craciunului si probleme foarte mari, intregul joc fiind picat timp de cateva ore in timp ce milioane peste milioane de jucatori se plangeau pe diverse retele de socializare. In ciuda tuturor acestor probleme, jocul este cel mai popular din mediul online in momentul de fata, iar asta nu se va schimba prea curand, lumea fiind extrem de entuziasmata de tot ceea ce ofera titlul in acest moment pentru ei.