Fortnite. Arma NOUA Oferita de catre EPIC Games

Fortnite. Aceasta este noua arma pe care Epic Games a implementat-o in secret pentru jucatorii din lumea intreaga, iata ce vei putea face cu ea.

fortnite pistol

Fortnite. Noutatile continua sa vina pentru cel mai popular joc online al momentului, cei de la Epic Games pregatind pentru jucatorii din lumea intreaga o noua arma pe care oricine o va putea folosi in curand. Mai jos aveti o dovada a existentei acestei arme in cadrul Fortnite, iar aici vorbim despre un pistol automat pe care Epic Games il ofera pentru jucatori, acesta fiind descoperit in versiunea 7.1 lansata chiar saptamana aceasta la nivel global.

Fortnite. Epic Games urmeaza sa ofere aceasta arma doar in modul de joc Battle Royale, adica si cel mai popular dintre toate, compania americana implementand pentru el si cele mai multe dintre noutatile oferite in general. Arma este oferita deja in modul Save the World, care nu e la fel de popular precum Battle Royale, cei de la Epic Games aducand arma si in cel mai popular mod al Fortnite, asa cum este si normal, avand in vedere importanta sa.

Fortnite. Arma NOUA Oferita de catre EPIC Games

Fortnite. Imaginea de mai jos a fost deasemenea extrasa din cadrul versiunii 7.1 a patch-ului pe care Epic Games l-a lansat deja pentru jucatorii din lumea intreaga, astfel ca putem vedea si cum arata arma. Nu se stie daca pistolul automat va avea exact aceleasi caracteristici in acest mod al Fortnite precum in cel vechi, insa e usor de ghicit ca ar putea fi vorba despre o functionalitate similara pentru titlu, asa cum este si normal pentru o asemenea arma.

Fortnite. Avand in vedere ca arma se regaseste in patch-u 7.1 al jocului, dar inca nu a fost lansata oficial, e foarte posibil ca ea sa fie oferita pentru toata lumea abia in momentul in care versiunea 7.11 va fi disponibila. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi oferita aceasta actualizare pentru jocul Fortnite al Epic Games, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana in momentul in care totul va fi oferit in mod oficial.