iPhone 2019. Tehnologia UIMITOARE ce nu e in Android

iPhone 2019 ar putea veni cu o tehnologie care nu exista in momentul de fata in telefoanele Android, si cel mai probabil nici nu va exista prea curand.

iphone 2019 camera 3D

iPhone 2019. Pentru viitoarea serie de telefoane nu sunt anuntate schimbari importante pe partea de design, compania Apple preferand sa mentina neschimbat formatul actual, insa asta nu inseamna ca nu vor exista schimbari pentru functii. Mai exact, cei de la Apple par sa fie foarte dornici sa cumpere de la Sony un nou tip de camere 3D pe care sa le foloseasca in locul celor principale actuale, ele oferind functionalitate la fel de avansata precum camera TrueDepth.

iPhone 2019. Se zvoneste de cateva luni bune ca Apple ar dori sa foloseasca noi camere 3D nu doar pentru partea frontala a telefonului, ci si pentru carcasa, insa mai toti analistii spuneau ca ele vor ajunge in produse abia in 2020. Ei bine, se pare ca Apple e dornica sa-si grabeasca planurile, iar Sony se pregateste sa poata produce acest tip de camere in cantitati industriale special pentru viitoarele modele de telefoane iPhone, care sunt acum in dezvoltare in Cupertino.

iPhone 2019. Tehnologia UIMITOARE ce nu e in Android

iphone 2019 camera 3D sony

iPhone 2019. Aceste noi modele de camere 3D ar fi capabile sa creeze harti 3D ale mediilor pe care le vad, cam asa cum se intampla cu actuala camera TrueDepth, si ar putea oferi functii avansate in baza a ceea ce vad. Apple a demonstrat deja o mica parte din ceea ce este capabila sa ofere camera TrueDepth a telefoanelor iPhone X, insa pentru seria de anul viitor vrea sa ofere functii noi, exclusive, care nu exista in telefoanele Android si nici nu vor exista prea curand.

Sony Corp., the biggest maker of camera chips used in smartphones, is boosting production of next-generation 3D sensors after getting interest from customers including Apple Inc. To be sure, demand for Sony’s technology is untested and it remains to be seen if consumer interest in 3D will be enough to snap the smartphone market out of its funk. Annual global shipments probably fell 3 percent in 2018 with growth of just 2.6 percent expected in 2019, according to IDC. Yoshihara also said there will only be a need for two 3D chips on devices, for the front and back, despite a trend by smartphone makers to have three or more cameras.

iPhone 2019. De la simple vorbe si pana la un produs final care sa aiba aceasta nou camera 3D avansata este o cale foarte lunga, insa compania Apple are resursele necesare pentru a-si duce la indeplinire planurile despre care tot auzim. Acestea fiind spuse, telefoanele de anul viitor ar putea veni si cu unele functii care ar trebui sa ridice destul de multe sprancene, sau cel putin acestea sunt in momentul de fata sperantejele cu privire la ele.