Nokia 9. OFICIAL, PRIMA IMAGINE a Telefonului

Nokia 9. Prima imagine de presa a telefonului ne confirma in mod oficial cum urmeaza sa arate produsul asteptat de catre atat de multi dintre fanii companiei.

Nokia 9 imagine

Nokia 9. Prima imagine de presa cu noul model de telefon mobil a aparut pentru a ne confirma in mod oficial cum va arata design-ul produsului care este pregatit in acest moment pentru lansare. Imaginea vine de la binecunoscutul leaker evleaks, acesta publicand prima imagine de presa pentru Nokia 9, care va avea si branding-ul Pureview, cel folosit pentru primul telefon al finlandezilor care a avut camera de peste 40 de megapixeli.

Nokia 9. Numele de cod Beholder a fost ales de catre cei de la HMD Global pentru noul model de telefon, insa mai importanta este noua camera cu 5 senzori de imagine, ceva oferit in premiera pentru telefoane. Puteti vedea ca senzorii de imagine sunt montati in carcasa Nokia 9 exact asa cum i-am vazut si in imaginile de presa aparute pana acum pentru noul telefon inainte de a fi lansat, deci si zvonurile anterioare ar trebui sa fie cat se poate de reale.

Nokia 9. OFICIAL, PRIMA IMAGINE a Telefonului

Nokia 9 imagine presa

Nokia 9. Desi camera principala va avea 5 senzori de imagine, acestia nu vor fi plasati in format circular, iar asta pentru ca flash LED-ul este montat in partea stanga sus a camerei, iar unul dintre senzori e amplasat in centrul sau. Nu se stie deocamdata ce fel de rezolutie vor avea senzorii de imagine pentru camera Nokia 9, insa ne putem astepta la ceva cu adevarat spectaculos, avand in vedere ca vorbim despre un concept complet nou pentru camerele telefoanelor.

Nokia 9. Pe partea de specificatii vorbim despre un ecran cu diagonala de 5.9 inch, si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, o baterie de 4150 mAh urmand a fi deasemenea implementata. Nokia 9 ar putea fi prezentat in cadrul CES 2019, care se desfasoara intre 8 – 11 ianuarie, insa lansarea ar putea avea loc undeva spre sfarsitul lunii viitoare, anuntul privind disponibilitatea fiind facut chiar in cursul zilei de ieri.