Nokia 9. Iata CAND are loc LANSAREA Telefonului

Nokia 9. Lansarea telefonului dezvoltat de catre HMD Global se apropie cu pasi repezi, iar astazi aflam cand va fi prezentat pentru lumea intreaga.

Nokia 9 lansarea

Nokia 9. Cel mai asteptat telefon Android al finlandezilor de la HMD Global are perioada lansarii anuntata de catre surse apropiate ale companiei, si e mult mai devreme decat se astepta multa lume. Conform unor surse din Rusia, lansarea telefonului Nokia 9 urmeaza sa aiba loc in ultima saptamana a lunii ianuarie, adica mult mai devreme decat se asteptau chiar fanii, iar asta pentru ca in februarie e programata lansarea Samsung GALAXY S10, care va pune in umbra telefonul finlandezilor.

Nokia 9. Telefonul este foarte asteptat deoarece urmeaza sa fie primul cu o camera care are 5 senzori de imagine integrati, iar asta ar trebui sa le ofere clientilor cea mai buna experienta pentru inregistrarea de poze si clipuri video. Detalii foarte multe in legatura cu noua camera din Nokia 9 nu exista in momentul de fata, insa lansarea telefonului a fost deja amanta o data pentru a imbunatati camerele, deci e clar ca se pune accent foarte mare pe ele.

Nokia 9. Iata CAND are loc LANSAREA Telefonului

Nokia 9. Separat de camera avansata pe care telefonul o va avea, este de asteptat ca in el sa fie integrat un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, 6/8 GB RAM, si cel mai probabil minim 64/128 GB spatiu de stocare. Un ecran cu diagonala de 5.9 inch si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, plus o baterie de 4150 mAh fiind pregatite pentru Nokia 9, insa deocamdata totul este oferit cu titlul de zvon, asa ca ramane de vazut ce va fi oferit in mod oficial.

Announcement of Nokia 9 Pureview will take place just a month (exclusive). We are glad to share with you one more exclusive news.  The announcement of the most long-awaited Nokia device will take place in just a month – the last week of January. This was reported by our foreign sources.  You will find many surprises on the announcement!) In the meantime, you can take a look at the available features in our article below.

Nokia 9. Din pacate deocamdata nu am aflat si cat ar urma sa coste noul model de smartphone pe care finlandezii vor sa-l lanseze, insa mai mult ca sigur nu se va apropia de valoarea de 1000 de euro. Nokia 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoanele care vor fi lansate la inceput de an 2019, insa succesul sau depinde de calitatea camerei care va fi oferita, iar asta pentru ca in rest vorbim despre acelasi Android precum la restul telefoanelor.

3 COMENTARII

  1. Dacă va fi la un preț rezonabil, o sa fie o opțiune bună pt piața anului 2019.Pana acum nokia au scos telefoane în general ok, raport calitate preț. Vom vedea care va fii politica lor pe 2019.sper sa fie de bine !

  2. Nokia 9 va fi cu siguranță telefonul anului 2019, având dotări de top și excelând la poze, calitatea construcției și sistemul de operare Android one. Nokia The Best!