Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Cat de MARE e BATERIA

Samsung GALAXY S10. Capacitatile bateriilor din toate modelele pregatite pentru lansare de catre Samsung sunt dezvaluite, inclusiv intr-o prima imagine.

Samsung GALAXY S10 baterii

Samsung GALAXY S10. Capacitatile bateriilor care vor fi folosite in noua serie de telefoane au fost dezvaluite astazi pentru fanii care asteapta cu nerabdare sa cumpere noile modele de telefoane de la compania coreeana. In primul rand, o imagine cu o baterie pentru modelul Lite al Samsung GALAXY S10 a aparut pe internet, si ne arata faptul ca aceasta are o capacitate de 3100 mAh, aceasta fiind chiar mai mare decat cea integrata in Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10 baterie lite

Samsung GALAXY S10. Separat de imaginea cu bateria pentru modelul Lite, mai jos puteti vedea si capacitatile pentru celelalte doua modele principale de telefoane care vor face parte din serie. Mai exact, versiunea standard a telefonului Samsung GALAXY S10 va avea o capacitate de 3500 mAh, in timp ce versiunea Plus internationala va avea capacitatea de 4000 mAh, ambele fiind mai mari decat ceea ce ofera compania coreeana in momentul de fata in modelele de pe piata.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Cat de MARE e BATERIA

Samsung GALAXY S10 baterii telefoane

Samsung GALAXY S10. Practic, vorbim despre cresteri cu 500 mAh a capacitatilor bateriilor noii serii in comparatie cu seria anterioara, iar asa Samsung ajunge oarecum din urma telefoanele celor de la Huawei. Coreenii ramasesera in urma in ceea ce priveste capacitatea bateriilor, si autonomia telefoanelor, iar cu seria Samsung GALAXY S10 lucrurile sunt aduse la un oarecare normal pentru ca era nevoie de o crestere pentru calacitatile bateriilor.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum se poate vedea, productia pentru bateriile care vor fi folosite in noua serie de telefoane a inceput undeva prin luna noiembrie, adica “la timp” pentru ca ele sa fie folosite in noile produse. Seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba bateriile fabricate de catre Samsung SDI, Elentec, si cine stie ce alti parteneri alesi de catre coreeni, dar desigur ca nu ar trebui sa explodeze la fel de usor precum s-a intamplat cu modelele anterioare.

35 COMENTARII

  1. inca o data, imi pare rau ca s-au electrocutat ai tai de la iphone
    Ca doar tu ai auzit de asa ceva si ati pastrat in familie
    Dar mai nou, explozii ah? parca nu era efect de explozie dar nah, sclavii invata de la cei mai mari. Imi pare rau ca trebuie sa muncesti ca un sclav si sa si gresesti

  2. Din păcate nu era,ai ajuns sa te bucuri si tu de SD845 și 6 gb de ram după ce un posesor de S9+ se bucura deja de el cu 6 luni înaintea ta. Si acum când o sa iese SD855 in martie îl vom vedea puse pe toate flagship-urile android pana la sfârșitul anului. Eu as fi făcut in așa fel încât sa dezvolt un procesor nou special pt noul Note. Dacă ditamai Samsung nu poate,atunci cine? Înainte in vremurile bune S-urile aveau un hardware iar Note-urile unul mai bun,tocmai ca sa se diferențieze de linia S. Cum ar fi dacă ar lansa Ferrari acum ultimul și cel mai scump model dar sa pună aceasi motorizare și cutie de viteze ca pe modelul mai ieftin de acum 6 luni? Acum merg pe varianta “lasă ca e bine și așa”. Ma mir ca la know-how-ul Samsung in materie de procesoare nu e in stare sa dezvolte 2 procesoare pe an. Și cică e cel mai mare producator de procesoare din lume,mda,așa o fi.
    Uite ce repede s-a mișcat Huawei cu Kirin 970 vs Kirin 980 și nu au stiinta sau puterea financiară a lui Samsung.

  3. Din păcate nu era,ai ajuns sa te bucuri si tu de SD845 și 6 gb de ram după ce un posesor de S9+ se bucura deja de el cu 6 luni înaintea ta. Si acum când o sa iese SD855 in martie îl vom vedea puse pe toate flagship-urile android pana la sfârșitul anului. Eu as fi făcut in așa fel încât sa dezvolt un procesor nou special pt noul Note. Dacă ditamai Samsung nu poate,atunci cine? Înainte in vremurile bune S-urile aveau un hardware iar Note-urile unul mai bun,tocmai ca sa se diferențieze de linia S. Cum ar fi dacă ar lansa Ferrari acum ultimul și cel mai scump model dar sa pună aceasi motorizare și cutie de viteze ca pe modelul mai ieftin de acum 6 luni? Acum merg pe varianta “lasă ca e bine și așa”. Ma mir ca la know-how-ul Samsung in materie de procesoare nu e in stare sa dezvolte 2 procesoare pe an. Și cică e cel mai mare producator de procesoare din lume,mda,așa o fi.
    Uite ce repede s-a mișcat Huawei cu Kirin 970 vs Kirin 980 și nu au stiinta sau puterea financiară a lui Samsung.

  4. Pai eu așa am citit pe aici ca vor pune graphen in noile S10. Întrebarea mea e perfect legitima și on topic. Nu înțeleg reacția ta!
    “Samsung GALAXY S10. Una dintre cele mai mari dorinte ale tuturor utilizatorilor smartphone urmeaza sa fie indeplinita cu o tehnologie care va fi folosita in premiera in noile modele de telefoane pregatite de catre coreeni. Vorbim despre utilizarea grafenului pentru bateriile care vor fi integrate in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, aceasta urmand a permite efectuarea de incarcare mult mai rapida pentru utilizatori, dar putand aduce deasemenea si capacitate crescuta.

  5. Eu înțeleg foarte bine întrebarea ta, însă ce mă uimește este faptul că tu te îngrijorezi că Samsung nu bagă tehnologii SF in timp ce Apple merge cu tehnologii medievale.
    Hai să râdem de armata SUA că nu e în stare să își doteze forțele militare cu arme cu laser, dar să considerăm că armata României este cea mai bună din lume ??

  6. Băi maimuțoiule, tu nu ai capacitatea să mi te adresezi, așa că dă cu praf de mers mai departe…
    Android are 86% cotă de piață și rulează pe mii de configurații hardware. Logic că dacă actualizarea ar fi lansată pe toate modelele, ar fi o problemă de capacitate, gherțoiule…
    Ia încearcă să trimiți tu un email la 5000 destinatari deodată să vezi că ți se blochează calculatorul, deșteptul pluii…
    Apple are on cotă de piață sub 10% așa încât poate trimite update-ul toxic mai ușor.

    În plus, unii producătorilor nu au interesul să actualizeze Android, pentru că vor să își vândă un alt model de smartphone anul viitor. Asta nu este o problemă care tine de Android ci o problemă care tine de strategia de afaceri a fiecărui producător, animalule!

    Când Android este disponibil pentru o versiune nouă, smartphone-urile Google îl primesc imediat. Am avut Nexus 5 și primeam update imediat cum Android era disponibil.

    Apple, in schimb, vă bagă pe gât versiuni toxice de update care vă încetinesc smartphone-urile ca să cumpărați alt model nou. În plus update-ul de iOS aduce modificări ca Si inexistente. Același ecran plin de iconițe din 2007 ?

    Ești teribil de toxic, cretinele… Mă dezguști (și poți să mă și guști, dacă ții neapărat) de fiecare dată când bâigui un comentariu de ?
    Vai de ⭐ ta de prostănac… O să mă iau de tine de o să îți schimbi nick name-ul ca bozgorul Kovacs, Merlin, Mikeroni, etc
    ???

  7. 86% cotă că există şi Allview şi alte telefoane proaste şi ieftine, mi-ar fi ruşine să mai scriu asta. Bine zis, Android, nu Samsung are 86% cotă de piaţă şi pentru un singur model nu este capabilă să trimită un update prin serverele sale. Ce penibil ai fost şi ai arătat cât eşti pe lângă. Cu Note 9 în mână îţi zic că este praf, aştept să vină lag-ul. ?

    Copile, cum să scrii asemenea prostii? Pe lângă IQ-ul cât un Android, mai dai dovadă şi de altceva…?

  8. Nu ai înțeles deloc întrebarea mea din moment ce ai sărit ca ars,văzând doar ofensa adusă Samsung-ului in întrebarea mea! Asta pe când eu am întrebat la modul cel mai serios despre acest graphen pe care îl consider cea mai mare inovație adusă telefoanelor mobile,in speța bateriilor,unde nu s-a mai inovat de minim 10 ani încoace.

  9. Nu sa tot crească încontinuu,dar ultimul sa fie măcar cu câțiva cai mai puternic ca cel de acum 6 luni. Zici ca cu 2 gb rami in plus rulează la fel,adică impecabil? Atunci de ce avem Note cu 6 gb și 8 gb? WHY????
    De ce mai e nevoie atunci de noul SD855 dacă SD845 e deja acum “absolut impecabil”, “nu am absolut nimic sa-i reproșez” și “deja asigura tot ce e nevoie pentru sarcinile Note”??

  10. “dar desigur ca nu ar trebui sa explodeze la fel de usor precum s-a intamplat cu modelele anterioare”

    Nu se putea fără o ironie nemeritată…
    Cred că absolut oricine dintre cei care citesc site-ul ăsta știe că Samsung a avut probleme “serioase” doar cu bateriile modelului Note 7, și nu cu “modelele anterioare” așa cum este scris în articol.
    Cred că oricine știe că au explodat mai multe iPhone-uri din aproape toate modelele (inclusiv din noul XS) că au murit oameni electrocutați de iPhone
    Cu toate astea grija este că “nu ar trebui sa explodeze la fel de usor precum s-a intamplat cu modelele anterioare (Samsung)”

  11. Tu habar nu ai ce e ăla graphen decât ce ai citit puțin pe idevice. Eu am mult mai multă tangenta cu domeniul cercetării pentru dezvoltarea graphen-ului.

    Eu am înțeles foarte bine întrebarea ta dar m-a uimit aroganța ta știind ce slabă este Apple là inovare dar cât o măi lingeți voi sub coadă că e cea mai inovatoare companie din lume. Cât mai ironizati Samsung că nu poate oferi tehnologie SF, câtă vreme Apple este cea mai slabă la tehnologia oferită.
    De aici a venit reacția mea, nu că nu aș fi înțeles întrebarea. Mare scofala de întrebare ai mai pus și tu ??

    Graphen-ul nu are ca scop principal dezvoltarea de baterii. Ăsta este un scop terțiar (în cel mai fericit caz).

    Dezvoltarea graphen-ului implică un efort financiar uriaș pe care nu îl poate susține singură nicio companie din lume. UE are programe financiare pentru inovarea graphen-ului, dezvoltate prin intermediul Comisiei Europene, și s-au alocat fonduri de câteva miliarde de euro pe durata a multor ani. La dezvoltarea graphen-ului se lucrează cu un efort uriaș între mai multe națiuni, nu doar Samsung.

    Dacă s-a ajuns la o formă finală a graphen-ului cu care să fie îmbunătățite bateriile, atunci asta nu înseamnă că Samsung va oferi bateriile cu graphen imediat. Câtă vreme nu are concurență tehnologică pe baterii, nici nu va trece pe cele cu graphen.

  12. Acum zici si tu ca au explodat
    Ne pare rau ca a murit familia ta electrocutata ca la stiri nu am auzit nimic
    Macar Apple nu isi intoxica oamenii oficial

  13. Tu vorbești de graphen ca și când un posesor de Dacia Logan ar comenta cu dezgust despre Mercedes S că nu are suspensii pneumatice controlate electronic ???

  14. Cine nu muncește nu greșește. Într-adevăr, nu am auzit de niciun accident rutier cu mașinile producătorului Nokia sau cu mașinile producătorului McDonald’s.

  15. inca o data, imi pare rau ca s-au electrocutat ai tai de la iphone
    Ca doar tu ai auzit de asa ceva si ati pastrat in familie
    Dar mai nou, explozii ah? parca nu era efect de explozie dar nah, sclavii invata de la cei mai mari. Imi pare rau ca trebuie sa muncesti ca un sclav si sa si gresesti

  16. 24 de ore de la lansarea oficială şi Android 9 tot nu a venit, ce ţeapă curată…mi-ar fi ruşine să mai scriu ceva de iOS.

  17. Pai eu așa am citit pe aici ca vor pune graphen in noile S10. Întrebarea mea e perfect legitima și on topic. Nu înțeleg reacția ta!
    “Samsung GALAXY S10. Una dintre cele mai mari dorinte ale tuturor utilizatorilor smartphone urmeaza sa fie indeplinita cu o tehnologie care va fi folosita in premiera in noile modele de telefoane pregatite de catre coreeni. Vorbim despre utilizarea grafenului pentru bateriile care vor fi integrate in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, aceasta urmand a permite efectuarea de incarcare mult mai rapida pentru utilizatori, dar putand aduce deasemenea si capacitate crescuta.

  18. Pentru ce îți trebuie procesor nou pe note ? Când cel care e acum se mișcă impecabil ? Vouă pe xr de ce nu va pus un procesor nou ? Doar a fost lansat după iPhone xs nu ? La voi cu ce se diferențiază xs, Max si xr? Înafara de camera ? 10% mai rapid ca procesorul din x , nu e diferența mare, doar atât e diferit. Aa, și era unul aici care zicea că faceid e mai rapid, pai știi de ce e mai rapid ? E din cauza noului procesor că procesează cu o fracțiune mai repede decât cel de anul trecut. Apple când au prezentat noile iPhone uri, nu au zis că au îmbunătățit face Id, ci doar că e mai rapid ( și logic e mai rapid că are procesor nou ) și atâta.

  19. XR a fost prezentat odată cu XS și XS Max cu noul A12,ca și anul trecut de-altfel când a fost prezentat X impreuna cu 8 și 8+ cu A11. Asta spre deosebire de martie S9 și August Note 9.
    In martie ai avut ditamai prezentarea cu “acesta este noul S9+ cu SD845,6 gb de ram,dual camera cu dual pixel”!
    Ca după 6 luni sa vedem o alta ditamai prezentare cu “acesta este noul Note 9 cu SD845,6 gb ram,dual camera dual pixel”. Totul exact la fel. Wow,superb!

  20. Déjà procesorul 845 asigură tot ce e nevoie pentru sarcinile Note. În plus nu știm ce condiții contractuale sunt între Samsung și Snapdragon. Probabil Samsung le folosește ceva tehnologii pentru care s-au obligat să achiziționeze x milioane de SD-uri.

    Cât privește cantitatea de RAM cred că glumești… Tu te aștepți ca la fiecare 6 luni când Samsung scoate un model is nou să mai adauge câte 2 GB RAM? WHY????
    Eu nu am absolute nimic ce să reproșez lui Note 9. Este absolut impecabil. Dacă aveam 10 GB RAM mergea măi bine? Nu cred…

    Faci comparația cu Ferrari. Păi pe logica ta, Ferrari ar fi trebuit să crească capacitatea cilindrică și puterea motorului la fiecare model nou ????
    Așa, Ferrari ar fi produs mașini cu motoare de 580.000 cmc și 1.500.000 CP
    Bravo amfetamin! Foarte inteligent…

  21. 86% cotă că există şi Allview şi alte telefoane proaste şi ieftine, mi-ar fi ruşine să mai scriu asta. Bine zis, Android, nu Samsung are 86% cotă de piaţă şi pentru un singur model nu este capabilă să trimită un update prin serverele sale. Ce penibil ai fost şi ai arătat cât eşti pe lângă. Cu Note 9 în mână îţi zic că este praf, aştept să vină lag-ul. ?

    Copile, cum să scrii asemenea prostii? Pe lângă IQ-ul cât un Android, mai dai dovadă şi de altceva…?

  22. Din câte știu eu, SD vine de la alt producător, adică de la Qualcomm.

    1. Samsung nu are 6 controlul asupra Qualcomm.

    2. Dacă există un model de procesor mai nou, asta nu înseamnă că precedentul nu merge impecabil. Pur și simplu ăsta este avansul tehnologic procesoarele avansează, iar software-uri și hardware-ul merg mână în mână. Noile avansuri din SD855 vor împinge software-ul viitor, dar la momentul actual, se pare că SD845 este foarte bun pentu software-ul existent.

    3. SD855 à la fost anunțat pe 5 decembrie 2018!!! Note 9 à fost pus in vânzare pe 25 august 2018. Cum rahat putea Note 9 să aibă SD855??? Asta arată clar că Note 9 avea ultima generație de procesor Qualcomm disponibilă la momentul producției, așa că revizuiește-ți cunoștințele, doctore.

    4. Note 9 este echipat cu SD doar în SUA, Canada și China. În textul globului are Exynos.

    5. O fi 8 GB mai rapid cu câteva microseconde decât 6 GB, dar Samsung trebuie să departajeze produsele pentru a încurajați clientul să cumpere modelul mai sump. Orice producătorii face asta.

    Din păcate văd că te-ai serebizat și tu. Vii cu argumente puerile pentru că îți este imposibil să înțelegi niște strategii de produs. Nu mai spun de gafa ta cu SD845 vs SD855 ????
    Dacă SD855 a fost anunțat pe 5 decembrie 2018, și dacă va fi disponibil clienților în 8 februarie 2019, atunci abia pe 8 martie 2019 SD845 va fi vechi de o lună doar.
    Afirmația ta că SD845 e vechi de 6 luni este lipsită de logică. Câtă vreme nu exista o altă versiune de SD, cea disponibilă este actuală.

    PS: ești de gardă in noaptea asta?