Android Q. Functie MAJORA CONFIRMATA de Google

Android Q. O functie extrem de importanta a fost confirmata de catre compania Google pentru implementare in telefoanele si tabletele din lumea intreaga.

Android Q dark mode

Android Q. Viitoarea versiune a sistemului de operare al companiei Google este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar inaintea lansarii sale aflam despre o functie foarte importanta care va fi integrata. Mai exact, Android Q urmeaza sa aiba implementat un dark mode pentru intreaga sa interfata, compania Google confirmand indirect acest lucru prin ascunderea unei dezvaluiri care arata ca se lucreaza la aceasta noua tema pentru sistemul sau de operare.

Android Q. Confirmarea implementarii unui dark mode in sistemul de operare vine direct de la un angajat al Google care a facut o mentiune cu privire la acest lucru in sistemul prin care sunt urmarite bug-urile rezolvate de catre ingineri. Acolo inginerul mentioneaza faptul ca aplicatia Google Chrome pentru Android Q ar trebui sa aiba un buton care sa permita activarea/dezactivarea rapida a dark mode, dar si ca interfata trebuie modificata in consecinta pentru utilizatori.

Android Q. Functie MAJORA CONFIRMATA de Google

Android Q. Implementarea acestei schimbari majore pentru Google Chrome pe mobil trebuie sa aiba loc pana in luna mai a acestui an, adica atunci cand urmeaza sa fie organizat Google I/O pentru a fi prezentate toate aceste noutati. Stiti probabil ca Google prezinta in fiecare luna mai noile actualizari majore pentru sistemele sale de operare, iar in cazul Android Q, undeva prin prima parte a lunii urmeaza sa vedem modificarile importante pregatite de catre americani.

Dark mode is an approved Q feature. The Q team wants to ensure that all preloaded apps support dark mode natively. In order to ship dark mode successfully, we need all UI elements to be ideally themed dark by May 2019.

Android Q. Un dark mode ar fi o schimbare extrem de interesanta pentru utilizatorii care asteapta cu nerabdare actualizari pentru sistemul de operare, iar asta pentru ca Samsung a implementat deja in One UI ceva similar. Cei de la Google vor sa faca acelasi lucru pentru Android Q, iar spre deosebire de ceea ce ofera Samsung, aceasta schimbare va fi disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, indiferent de la ce producator isi cumpara telefoanele mobile.