Prima Pagina iPhone Republique – un joc recomandat de catre Apple, oferit la pret redus

Republique – un joc recomandat de catre Apple, oferit la pret redus

0

Republique este un joc lansat cu cateva luni de zile in urma in App Store-ul companiei Apple si vorbim despre un titlu extrem de interesant cu un motor grafic avansat.

El a fost dezvoltat multumita unei finantari facute de catre utilizatorii interesati ca el sa ajunga pe piata, asa ca vorbim despre o realizare extrem de importanta pentru dezvoltatorii sai care au demonstrat cat de importanti sunt utilizatorii in aceste situatii.

“YOU RECEIVE A DESPERATE CALL FROM HOPE, A MYSTERIOUS WOMAN TRAPPED INSIDE AN OPPRESSIVE TOTALITARIAN STATE. BY HACKING INTO THE NATION’S ELABORATE SURVEILLANCE NETWORK AND TAKING CONTROL, YOU GUIDE HOPE THROUGH A WEB OF DANGER AND DECEPTION ACROSS FIVE THRILLING EPISODES. (PURCHASE FUTURE EPISODES WITH THE DISCOUNTED SEASON PASS.) CHALLENGING PUZZLES AND COMPLEX STRATEGY ARE OFFSET BY THE SIMPLICITY OF THE GAME’S “ONE TOUCH” CONTROLS, DEVELOPED OVER TWO YEARS BY INDUSTRY VETERANS (METAL GEAR SOLID 4, HALO 4, F.E.A.R., BLACK & WHITE 2, SOCOM). 

WITH STRIKING VISUALS, A HAUNTING, ATMOSPHERIC SCORE, AND AN ALL-STAR CAST, RÉPUBLIQUE IS ONE OF THE MOST AMBITIOUS GAMES EVER DEVELOPED FOR IOS.”

  Republique este un joc complex in care voi aveti rolul de a ghida o femeie numita Hope in aventura sa de a “sparge” o retea nationala de supraveghere, toata actiunea desfasurandu-se de-a lungul a 5 episoade.

Titlul are un motor grafic de ultima generatie si un gameplay care va va tine ocupati cateva ore bune, iar din App Store il puteti DESCARCA in format universal.

republique reducere

Articolul anterioriPhone. Cele mai BUNE Aplicatii pentru Poze Excelente
Urmatorul articolSamsung va avea in PREMIERA Acces la iTunes in Televizoare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.