Samsung va avea in PREMIERA Acces la iTunes in Televizoare

Samsung va avea in premiera pentru clientii din intreaga lume integrate iTunes si AirPlay 2 pentru televizoarele pe care le vinde la nivel global.

Samsung itunes airplay 2

Samsung este primul producator de televizoare din lume care a anuntat ca va implementa suport pentru iTunes in televizoarele pe care le vinde la nivel global, anuntul fiind facut inaintea inceperii CES 2019. Conform celor de la Samsung, televizoarele companiei vor permite accesarea librariei de filme din iTunes direct de pe televizoare, asa cum se intampla cu Netflix, o aplicatie dedicata urmand a fi disponibila, impreuna cu suport AirPlay 2.

Samsung va avea disponibila aplicatia iTunes in 100 de tari de pe planeta, televizoarele lansate in 2018 si 2019 urmand a avea integrat suport pentru ea, actualizari software urmand a o aduce pentru toata lumea. Premiera in sine este una uimitoare, deoarece pana acum compania Apple nu a permis vreunei companii sa integreze acces pentru iTunes in televizoarele sale, insa aita ca americanii sunt dornici sa faca mai multi bani prin intermediul platformei.

Samsung va avea in PREMIERA Acces la iTunes in Televizoare

Samsung nu va putea folosi sistemul de urmarire a reclamelor, integrat in televizoarele sale, si pentru a monitoriza ceea ce vad utilizatorii prin iTunes Movies, sau TV Shows, astfel ca Apple a reusit sa-si impuna dorintele din acest punct de vedere. Separat de asta, mai important este faptul ca AirPlay 2 va avea suport pentru 190 de tari de pe glob, si va permite transmiterea pe televizoare Samsung, sau altele, si diverse alte obiecte conectate, cam tot ceea ce avem in Mac-uri si iDevice-uri.

We look forward to bringing the iTunes and AirPlay 2 experience to even more customers around the world through Samsung Smart TVs, so iPhone, iPad and Mac users have yet another way to enjoy all their favorite content on the biggest screen in their home.

Samsung va avea integrat suport pentru AirPlay 2 in toate televizoarele pe care le va pune in vanzare in 2019, cele din 2018 urmand a beneficia de o actualizare software care sa implementeze functionalitatea. Samsung are parte de aceasta premiera multumita Apple, insa este doar primul producator care va integra iTunes si AirPlay 2 in propriile televizoare, iar asta pentru ca incepand din 2019 Apple va permite integrarea serviciilor pentru si mai multi producatori.