Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger. UPDATE cu NOUTATI Lansat Astazi

Facebook Messenger. UPDATE cu NOUTATI Lansat Astazi

0

Facebook Messenger Actualizarea NOUA Lansata Telefoane 350230

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger are lansate astazi noutatile care au fost anuntate de catre compania Facebook pentru lansare inca de saptamana aceasta, ele fiind in sfarsit oferite. Mai exact, vobim despre noula functie numita Selfie Mode, care permite inregistrarea de poze cu efect de adancime, dar si optiunea de a adauga stickere si filtre pentru pozele facute de catre noi.

Messenger is launching a handful of exciting updates to our camera experience. In this update, take even better pictures of yourself with the new Selfie Mode. Take a fun Boomerang to send to your friends. Add fun stickers to your Stories, and even add face filters and effects after you’ve taken a photo. Thanks for using Messenger!

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

Articolul anteriorFast Camera face foarte multe poze pe minut, este disponibila la reducere
Urmatorul articolSamsung GALAXY Fold. OFICIAL, CAND se LANSEAZA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.