Samsung GALAXY Fold. OFICIAL, CAND se LANSEAZA

Samsung GALAXY Fold. La CES 2019 a fost anuntat oficial cand va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iata ce a dezvaluit compania Samsung in mod oficial.

31

Samsung GALAXY Fold lansare

Samsung GALAXY Fold. La CES 2019 compania Samsung a profitat de ocazia de a avea partenerii adunati in acelasi loc, si a prezentat o versiune aproape finala a telefonului pliabil pe care il tot dezvolta de cativa ani incoace. Samsung GALAXY Fold a fost testat de catre unii dintre managerii partenerilor companiei coreene, iar parerile sunt mixte in ceea ce priveste functionalitatea telefonului, doar unii dintre manageri fiind multumiti de ceea ce aduce telefonul.

Samsung GALAXY Fold. Avand in vedere ca la CES 2019 a fost prezentat iarasi noul smartphone, compania coreeana a confirmat din nou faptul ca intentioneaza sa il lanseze pe piata in prima parte a acestui an, fara a oferi si detalii. Zvonuri aparute in ultimele saptamani au sugerat faptul ca Samsung GALAXY Fold ar urma sa ajunga la clienti undeva prin prima parte a lunii martie, lansarea sa fiind gandita pentru a avea loc in tandem cu cea a Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY Fold va fi lansat in prima parte a anului 2019

Samsung GALAXY Fold. Coreenii spun ca ar fi pregatiti sa produca la scara industriala telefonul lor, si ca ar dori sa aiba 1 milion de unitati pregatite pentru momentul lansarii, adica nu foarte multe, pentru a vedea care e interesul. Samsung GALAXY Fold va fi lansat in anumite piete in prima parte a acestui an, deci nu chiar orice fan il va putea cumpara dupa ce va fi pus in vanzare, dar in legatura cu acest lucru am fost “avertizati” si in trecut.

… the foldable device will launch by the first half of 2019 in select markets. We are currently ready for its mass production and expecting at least 1 million units to be produced.

Samsung GALAXY Fold. Telefonul va fi promovat de catre cei de la Samsung ca fiind perfect pentru persoanele carora le place sa faca multitasking, dar si care au varsta de minim 40 de ani in momentul de fata. Samsung GALAXY Fold are menirea de a inlocui o tableta si un smartphone pentru cei care il cumpara, deci ei vor avea intr-un singur dispozitiv combinate aceste doua terminale mobile, ceva ce lumea isi doreste de foarte multi ani.

Samsung GALAXY Fold. Desi noul model de smartphone pliabil este foarte asteptat, din pacate urmeaza sa fie vandut si la preturi de aaproximativ 1800 de dolari, foarte mari pentru orice fel de telefon.