Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Camerelor

Samsung GALAXY S10. Specificatiile noilor camere ale seriei au fost dezvaluite in exclusivitate, iata ce senzori de imagine sunt implementati in ele.

Samsung GALAXY S10 camerele

Samsung GALAXY S10. Specificatiile camerelor pentru cele doua modele de telefoane mobile sunt dezvaluite cu aproximativ o luna inainte ca lansarea sa aiba efectiv loc, iar asa aflam exact ce trebuie sa asteptam. Conform specificatiilor aparute astazi, Samsung GALAXY S10 va fi o serie de telefoane care va avea camere duble, sau camere triple, in functie de ceea ce vor utilizatorii sa cumpere de la coreeni, iar specificatiile pentru ele sunt foarte interesante.

Samsung GALAXY S10. Toate modelele noi de telefoane vor avea o versiune imbunatatita a camerei cu senzor de 12 megapixeli, si deschidere variabila, fiind imbunatatita capacitatea de a face poze, dar si de a inregistra video. Este de asteptat ca noua camera de 12 megapixeli a Samsung GALAXY S10 sa aiba imbunatatiri majore pentru inregistrarea de imagini in conditii de luminozitate scazuta, inclusiv impreuna cu o noua functie numita Bright Night.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Camerelor

Samsung GALAXY S10. Separat de senzorul normal de 12 megapixeli, camera duala, care va fi folosita in versiunea standard si Plus a telefoanelor, va avea si un senzor de 16 megapixeli, wide-angle. Pentru acest senzor de imagine de 13 megapixeli al Samsung GALAXY S10 va exista deschidere f/1.9, dar si un unghi de inregistrare de 123 de grade, deci utilizatorii vor putea surprinde mult mai mult din lumea inconjuratoare in momentul in care inregistreaza poze.

In fact, the Galaxy S10 (Beyond0 and Beyond1) comes with a normal main variable-aperture camera (f1.5 / f2.4) and 12 megapixels and also oneCamera with super wide angle (123 °) and 16MP at f1.9 has. The largest Galaxy S10, the Beyond2 , should therefore even get donated three cameras . A main camera with 12MP and f1.5 / f2.4, a super wide angle camera with 16MP and f1.9 and a zoom camera with 13MP and f2.4.

Samsung GALAXY S10. In final, pentru ca vorbim despre o camera tripla, va exista si un senzor telephoto, care va avea rezolutia de 13 megapixeli, cu deschidere f/2.4, dar si unghi de inregistrare de 45 de grade. In ceea ce priveste pozitionarea senzorilor de imagine, cel principal, de 12 megapixeli, va fi in mijloc, cel telephoto in partea stanga, iar cel wide-angle in partea dreapta, insa aici vorbim doar despre aranjarea camerei triple care va fi integrata in versiunea Plus a Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Toate aceste informatii au fost preluate de la oameni care lucreaza cu telefoanele noi pe care compania coreeana se pregateste sa le lanseze, prezentarea oficiala urmand a avea loc pe 20 februarie.