Samsung GALAXY S10. Doua NOUTATI MAJORE ale Telefonului

Samsung GALAXY S10. Doua noutati foarte importante ale telefonului au fost dezvaluite astazi pentru lumea intreaga, iata cu ce vrea sa te uimeasca Samsung.

Samsung GALAXY S10 noutati

Samsung GALAXY S10. Doua noutati majore ale telefonului au fost dezvaluite cu foarte mutin timp inainte de lansarea oficiala, si vorbim despre schimbari de care toti fanii se vor bucura in momentul lansarii noilor modele de telefoane. In primul rand vorbim despre o schimbare majora pentru versiunea Plus a telefoanelor Samsung GALAXY S10, acestea urmand a avea grosimea de doar 7.79mm, adica va fi aproape la fel de subtire precum telefoanele din seria iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. A trecut ceva timp de cand Samsung a redus grosimea telefoanelor sale, modelul standard din serie avand o grosime de 7.85mm, deci va fi chiar usor mai gros decat cel din versiunea Plus. Desigur ca majoritatea accentului va fi pus pe versiunea Plus a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, asa ca utilizatorii vor beneficia de cele mai noi tehnologii in materie, dar si specificatii pe masura asteptarilor pe care le au.

Samsung GALAXY S10. Doua NOUTATI MAJORE ale Telefonului

Samsung GALAXY S10. A doua noutate importanta a telefonului are legatura cu memoria RAM, versiunea LPDDR5 fiind pregatita pentru implementare in noua serie de telefoane, multumita performantelor exceptionale. Vorbim despre noi module RAM DDR5 fabricate de catre compania Samsung, acestea urmand a oferi performante de pana la 1.5 ori mai mari decat cele ale chip-urilor DDR4 disponibile in momentul de fata, deci schimbarea va fi una substantiala pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Separat de faptul ca aceste module de memorie DDR 5 vor avea performante foarte bune, ele urmeaza sa aiba si o eficienta energetica imbunatatita, consumand cu pana la 30% mai putina energie in timpul folosirii. Noile module RAM DDR5 vor fi esentiale in oferirea conectivitatii 5G, pentru care e nevoie de viteze mari pentru transferul de date, dar si pentru imbunatatirea autonomiei bateriei telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Avem deja confirmat faptul ca prezentarea noilor modele de telefoane va avea loc in data de 20 februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva pe 8 martie, la nivel global.

4 COMENTARII

  1. Daca marginea de jos e mai groasa decat marginea de sus, înseamnă ca nu au ajuns unde trebuie cu design-ul. Probabil la următoarea generație..

  2. logic, toti ce au facut teardown la iphoneX in 2017, au zis ca sunt in fata celorlalti cu 2-3 ani
    Nu toata lumea are ambitia de a curba 180 grade display oled…nici macar samsung

  3. Samsung trebuie sa mareasca puterea incarcatoarelor macar la vreo 30 wati si sa incarce bateria de 4000 mah in maxim o ora, cum incarca Huawei Mate 20 Pro. As spune chiar vreo 40- 50 min, ca a fie inaintea lui Huawei. Oppo Find X incarca 3500 mah in 35 min de la zero la full cu un incarcator de 50 wati. Bateriile si incarcarea trebuie sa evolueze neaparat, au ramas foarte in urma. Incarcarea este singurul punct slab la Note 9 (1 ora 40 min pentru 4000 mah cu incarcator de 15 wati) , in rest nici acum nu este depasit tehnic, mai ales camera cu f/1.5 cu diafragma mecanica si ecranul incredibil. Daca avea incarcare intr-o ora, Note 9 era beton si in 2019, mai ales ca varianta cu 8 GB ram si 512 GB intern, sigilat pe Olx, este vreo 3000 lei. Un pret absolut imbatabil pentru ce stie sa faca.