Samsung GALAXY S10. Doua NOUTATI MAJORE ale Telefonului

Samsung GALAXY S10. Doua noutati foarte importante ale telefonului au fost dezvaluite astazi pentru lumea intreaga, iata cu ce vrea sa te uimeasca Samsung.

4

Samsung GALAXY S10 noutati

Samsung GALAXY S10. Doua noutati majore ale telefonului au fost dezvaluite cu foarte mutin timp inainte de lansarea oficiala, si vorbim despre schimbari de care toti fanii se vor bucura in momentul lansarii noilor modele de telefoane. In primul rand vorbim despre o schimbare majora pentru versiunea Plus a telefoanelor Samsung GALAXY S10, acestea urmand a avea grosimea de doar 7.79mm, adica va fi aproape la fel de subtire precum telefoanele din seria iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. A trecut ceva timp de cand Samsung a redus grosimea telefoanelor sale, modelul standard din serie avand o grosime de 7.85mm, deci va fi chiar usor mai gros decat cel din versiunea Plus. Desigur ca majoritatea accentului va fi pus pe versiunea Plus a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, asa ca utilizatorii vor beneficia de cele mai noi tehnologii in materie, dar si specificatii pe masura asteptarilor pe care le au.

Samsung GALAXY S10. Doua NOUTATI MAJORE ale Telefonului

Samsung GALAXY S10. A doua noutate importanta a telefonului are legatura cu memoria RAM, versiunea LPDDR5 fiind pregatita pentru implementare in noua serie de telefoane, multumita performantelor exceptionale. Vorbim despre noi module RAM DDR5 fabricate de catre compania Samsung, acestea urmand a oferi performante de pana la 1.5 ori mai mari decat cele ale chip-urilor DDR4 disponibile in momentul de fata, deci schimbarea va fi una substantiala pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Separat de faptul ca aceste module de memorie DDR 5 vor avea performante foarte bune, ele urmeaza sa aiba si o eficienta energetica imbunatatita, consumand cu pana la 30% mai putina energie in timpul folosirii. Noile module RAM DDR5 vor fi esentiale in oferirea conectivitatii 5G, pentru care e nevoie de viteze mari pentru transferul de date, dar si pentru imbunatatirea autonomiei bateriei telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Avem deja confirmat faptul ca prezentarea noilor modele de telefoane va avea loc in data de 20 februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva pe 8 martie, la nivel global.