Prima Pagina Siri Siri a Salvat Viata unui Barbat Implicat intr-un Accident de Masina

Siri a Salvat Viata unui Barbat Implicat intr-un Accident de Masina

4

siri salvat viata accident

Siri se dovedeste a fi un software extrem de util pentru oamenii din intreaga lume, reusind sa salveze viata unui barbat care a fost implicat intr-un accident de masina in SUA. Barbatul conducea in desertul din Nevada cand s-a rasturnat cu masina fara a putea iesi din ea in urma accidentului, el folosind asistentul personal Siri pentru a chema ajutor.

Siri s-a dovedit a fi solutia cea mai buna pentru barbatul din SUA, deoarece el aare 80% din corp paralizat in urma accidentului, dupa ce si-a rupt doua vertebre, deci nu ar fi putut iesi singur din masina. Accidentul s-a intamplat pe parcursul noptii, deci barbatul risca sa intre intr-o stare de inconstienta din cauza frigului care este resimtit pe parcursul noptii in desertul Nevada.

Siri a Salvat Viata unui Barbat Implicat intr-un Accident de Masina

siri salvat viata accident masina

Desi nu stia unde anume se afla telefonul sau iPhone, barbatul a activat asistentul personal Siri, cu ajutorul caruia a reusit sa contacteze serviciul de urgenta 911 pentru a cere ajutor. Salvatorii au fost nevoiti sa-l descarcereze pentru ca masina era sever contorsionata, iar asa Siri a reusit sa-l puna in contact cu oamenii care i-au salvat viata, in final.

Nate Felix crashed his jeep in the desert and couldn’t reach his phone, so he asked the voice recognition service to call 911 for him. I had no idea where my phone was, so I yelled, ‘Hey Siri, call so-and-so, call so-and-so’, going through anyone I could think of. It didn’t work out, cannot connect, cannot connect.\ If he had stayed out there in the cold, he could’ve easily gone into hypothermia.

Siri a fost folosit de-a lungul timpului de catre multe persoane pentru a cere ajutor in urma unor accidente, iar acum vedem ca utilitatea sa nu s-a oprit pana in prezent.

Articolul anterioreMAG. Reduceri de 1900 LEI la iPhone 6 si iPhone 6S
Urmatorul articolApple vrea sa IEFTINEASCA iPhone dupa Vanzarile SLABE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.