Siri a Salvat Viata unui Barbat Implicat intr-un Accident de Masina

siri salvat viata accident

Siri se dovedeste a fi un software extrem de util pentru oamenii din intreaga lume, reusind sa salveze viata unui barbat care a fost implicat intr-un accident de masina in SUA. Barbatul conducea in desertul din Nevada cand s-a rasturnat cu masina fara a putea iesi din ea in urma accidentului, el folosind asistentul personal Siri pentru a chema ajutor.

Siri s-a dovedit a fi solutia cea mai buna pentru barbatul din SUA, deoarece el aare 80% din corp paralizat in urma accidentului, dupa ce si-a rupt doua vertebre, deci nu ar fi putut iesi singur din masina. Accidentul s-a intamplat pe parcursul noptii, deci barbatul risca sa intre intr-o stare de inconstienta din cauza frigului care este resimtit pe parcursul noptii in desertul Nevada.

Siri a Salvat Viata unui Barbat Implicat intr-un Accident de Masina

siri salvat viata accident masina

Desi nu stia unde anume se afla telefonul sau iPhone, barbatul a activat asistentul personal Siri, cu ajutorul caruia a reusit sa contacteze serviciul de urgenta 911 pentru a cere ajutor. Salvatorii au fost nevoiti sa-l descarcereze pentru ca masina era sever contorsionata, iar asa Siri a reusit sa-l puna in contact cu oamenii care i-au salvat viata, in final.

Nate Felix crashed his jeep in the desert and couldn’t reach his phone, so he asked the voice recognition service to call 911 for him. I had no idea where my phone was, so I yelled, ‘Hey Siri, call so-and-so, call so-and-so’, going through anyone I could think of. It didn’t work out, cannot connect, cannot connect.\ If he had stayed out there in the cold, he could’ve easily gone into hypothermia.

Siri a fost folosit de-a lungul timpului de catre multe persoane pentru a cere ajutor in urma unor accidente, iar acum vedem ca utilitatea sa nu s-a oprit pana in prezent.