Apple Lanseaza Smart Battery Case pentru iPhone XS/XR

apple Smart Battery Case iphone xs xr

Apple a lansat o noua Smart Battery Case pentru iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR in cursul noptii trecute, la cateva saptamani dupa aparitia primelor zvonuri cu privire la ea. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata aceasta noua carcasa pentru telefoanele celor de la Apple, ea inlocuind versiunea veche, gandita pentru alte modele.

Smart Battery Case le permite utilizatorilor de telefoane iPhone sa isi incarce dispozitivele avand informatii multiple cu privire la statusul energiei din baterie, si nu numai. Apple sustine ca noua sa carcasa poate dubla autonomia telefoanelor cu care este folosita, ceea ce o face foarte utila pentru clientii celor din Cupertino, desi arata incredibil de urat.

The Smart Battery Case is compatible with Qi-certified chargers. You can charge your iPhone and battery case simultaneously for increased talk time up to 33 hours, Internet use up to 21 hours, and even longer audio and video playback.* With the Smart Battery Case on, the intelligent battery status is displayed on the iPhone Lock screen and in Notification Center, so you know exactly how much charge you have left.

Smart Battery Case pentru iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR vine totusi cu un bonus foarte interesant, incarcare wireless pentru telefoanele utilizatorilor. Desi noua carcasa a celor de la Apple este foarte utila, din pacate are si un dezavantaj, mai exact, costa 130 de dolari, pret standard pentru toate trei modelele, deci este foarte scumpa.

Articolul precedentWhatsApp. Noua Functie GROZAVA in iOS si Android
Articolul următoreMAG. Samsung S8 cu 1700 LEI REDUCERE in Revolutia Preturilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.