Huawei. Compania a Inceput sa CLONEZE Europa

Huawei. Compania chinezeasca a inceput sa cloneze Europa, iar primele imagini dezvaluie cum au mers chinezii dincoloe de limitele tehnologiei de aceasta data.

Huawei clonat europa

Huawei. Compania chinezeasca are ambitii foarte mari in ceea ce priveste lumea tehnologiei, insa nu se limiteaza doar la atat, pentru ca a inceput sa cloneze inclusiv si parti din Europa in noul sau campus din Dongguan, China. Acolo cei de la Huawei s-au gandit sa imparta locatia in 12 zone separate, si sa cloneze diverse locatii din Europa, astfel incat angajatii sa aiba impresia ca lucreaza in orase pe care nu le-au vizitat vreodata in viata lor.

Huawei clonat europa cladiri gigant

Huawei. Compania s-a gandit sa cloneze arhitectura cladirilor din diverse orase europene, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, acestea fiind facute in noul campus care inca se afla in constructie. Arhitectura cladirilor din orase europene precum Granada, Paris, Verona, Budapesta, Brugges, si din altele sunt reprezentate in noul campus al Huawei, inclusiv un imens pod care imparte campusul in doua, acesta fiind o replica a celui din Budapesta.

Huawei clonat europa pod

Huawei cloneaza Europa deoarece China pare sa fie prea urata

Huawei clonat europa cladiri

Huawei. Cam 25.000 de angajati ar urma sa lucreze in cadrul acestui campus al companiei, iar multi dintre ei vor simti ca traiesc intr-o cu totul alta lume in comparatie cu ceea ce vad in viata de zi cu zi. In China exista deja orase care sunt clone ale altora foarte mari din Europa, Paris numarandu-se printre ele, iar cei de la Huawei urmeaza trend-ul copierii lucrurilor grozave ale altora, in lipsa de altceva, aceasta fiind ideologia standard printre multi dintre chinezi.

Huawei clonat europa cladiri arhitectura

Huawei. Dupa ce a copiat cam tot ce putea in domeniul tehnologic, acum compania se axeaza inclusiv pe arhitectura locurilor frumoase din Europa, pentru ca e mai simplu sa iei ceva de la altul, decat sa faci ceva singur. China este o tara a contrastelor, insa clonarea intregilor orase, sau chiar a unor zone din aceste, arata cam cat de departe sunt dispusi sa mearga cei de acolo, inclusiv din compania Huawei, asa ca n-ar trebui sa mai mire copierea produselor tehnologice.

8 COMENTARII

  1. Prea tare frate …își permit orice ăștia …Banii vorbesc ??. Nu mai comparați China cu România …te sperii când vezi ce comentarii scriu unii .

  2. Cum poți spune așa ceva… deoarece China e prea urâtă… Doamne ferește. Dacă nu ai posibilitatea să mergi acolo, măcar uită-te la poze, filme, documentare… noi suntem cu 100 de ani în urmă.
    Ei fac asta pentru că își permit… cine nu ar vrea așa ceva în țara lui?

  3. China este o tara a contrastelor. Are câteva zone foarte dezvoltate însă majoritatea tarii este săracă iar majoritatea chinezilor trăiesc în sărăcie. Peste 1 miliard 200 milioane de chinezi trăiesc în sărăcie.

  4. Cine a zis ceva de sărăcie sau bogăție? Era vorba de “prea urâtă”.
    Iar ca procentaj de populație suntem mai mulți săraci la noi. Iar de economie nu mai vorbim… sunt în Top 3 mondial oricum. Ca și infrastructură, aeroporturi, autostrăzi, clădiri… Europa e mic copil. România e dezastru. Și noi comentăm că ei nu sunt în stare de nimic și e o țară prea urâtă… pe bune? ?