Huawei va UMILI iar Apple si se Apropie de Samsung

Huawei. 2019 va fi un an in care compania Apple va fi din nou umilita de catre chinezii care se apropie tot mai mult si mai mult de Samsung cu fiecare trimestru fiscal.

Huawei apple

Huawei. Umilinta celor de la Apple va continua in 2019 deoarece va ramane in urma chinezilor in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri, iar cei de la Samsung vor resimti presiunea de a inova pentru a ramane in top. Conform analistilor de la TrendForce, in 2019 compania Huawei urmeaza sa inregistreze vanzari de 225 de milioane de smartphone-uri, cu 20 de milioane mai mult decat in anul 2018, si nu va mai fi ajunsa din urma de catre cei de la Apple.

Huawei. Desi vanzarile de smartphone-uri ar urma sa scada la nivel global cu aproximativ 5% in cursul anului 2019, chinezii ar trebui sa mearga impotriva trend-ului, asa cum au mers si cei de la Apple impotriva altora. Apple, in schimb, ar urma sa inregistreze o scadere substantiala a vanzarilor, pana la 189 de milioane de unitati, cu mult in urma celor de la Huawei, si ar putea ramane pentru o buna perioada de timp, sau chiar pentru totdeauna, pe locul 3 in topul producatorilor.

Huawei va ramane deasupra Apple in vanzarile de smartphone-uri si in 2019

Huawei apple smartphone

Huawei. Singura parte buna pentru compania Apple este ca deocamdata Xiaomi, Oppo si Vivo sunt cu mult in urma sa in vanzarile de smartphone-uri, si vor ramane acolo pentru o buna perioada de timp. Evolutia Huawei va tine la distanta celelalte companii chinezesti, care inca nu si-au creat un brand suficient de puternic la nivel global pentru a putea genera vanzari la fel de mari precum cele pe care le inregistreaza actuala companie de top de pe piata locala.

Looking ahead to 2019, Huawei would retain its position in the Chinese smartphone market, while focusing on the expansion in emerging markets such as Eastern Europe, Brazil, and South America. According to TrendForce, Huawei has a chance to produce 225 million smartphones in 2019, with a global market share of 16%, overtaking Apple to become the world’s second largest smartphone brand.

Huawei. Dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, vanzarile companiei chinezesti vor continua sa creasca nu doar in anul 2019, ci si in anii urmatori, asa ca va fi doar o chestiune de timp pana cand va ajunge din urma si Samsung. Cei de la Apple nu prea mai au ce sa faca in aceasta situatie decat sa priveasca la Huawei si la succesul pe care-l au telefoanele pe care le-au desconsiderat pana acum, dar care devin tot mai populare peste tot.