Google Maps. Primele NOUTATI MAJORE din 2019

Google Maps. Primele noutati majore din anul 2019 au fost dezvaluite astazi, o serie de functii foarte asteptate fiind pregatite pentru toti utilizatorii.

Google Maps radar

Google Maps. Cea mai mare platforma de harti online din intreaga lume pregateste o serie de noutati foarte importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, unele dintre ele fiind deja activate pentru anumite persoane. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea ca Google Maps a inceput deja sa afiseze radarele care sunt amplasate pe traseele pe care urmeaza sa circulam, exact asa cum face si Waze pentru utilizatorii care folosesc platforma pentru navigatie oriunde in lume.

Google Maps. Separat de radare, aplicatia afiseaza acum inclusiv accidentele care exista pe ruta noastra, functionalitatea fiind deasemenea preluata de la Waze, tocmai pentru ca este atat de populara in randul utilizatorilor. Deocamdata, in cazul radarelor par sa fie afisate cele fixe, nu si cele mobile, cum se intampla in cazul Waze, unde utilizatorii pot raporta diverse locatii in care politia are un radar activ, asa ca functionalitatea nu este deocamdata la fel de complexa.

Google Maps afiseaza radarele si informatii despre accidente

Google Maps radar accidente

Google Maps. Ca element de noutate pentru 2019, aplicatia reda acum inclusiv o alerta audio in momentul in care ne apropiem de un radar, astfel ca nu trebuie sa fim mereu atenti la aplicatie, exact asa cum se intampla si in cadru Waze. In momentul de fata, functionalitatea aceasta oferita de catre Google Maps este abia in faza de testare, astfel ca ea ar putea fi modificata pana in momentul in care va fi lansata in versiunea finala pentru toti utilizatorii platformei.

Google Maps. Implementarea functiilor disponibile in cadrul Waze era singurul pas logic pe care compania Google il putea face pentru utilizatorii sai, care au inceput sa foloseasca aceasta platforma separata tot mai des. Din punctul meu de vedere, implementarea acestor functii in cadrul Google Maps trebuia facuta cu mai mult timp in urma pentru a oferi inclusiv in acste aplicatii ceea ce lumea isi doreste, asa ca ramane de vazut cum va arata totul in final.