Samsung GALAXY S10. Se FACE DE RAS in fata iPhone

Samsung GALAXY S10. Noul model de smartphone se face de ras in fata telefoanelor iPhone, iar companiei Samsung pare sa nu-i prea pese de clientii sai.

 

Samsung GALAXY S10 performante

Samsung GALAXY S10. Noul model de smartphone se face de ras in fata telefoanelor companiei Apple, sau cel putin asta vedem dintr-un nou test de performante, care a fost publicat chiar astazi. Imaginea de mai jos a fost facuta pe un telefon Samsung GALAXY S10 care are 6 GB RAM si chip Exynos 9820, adica exact ceea ce ar urma sa vedem in telefoanele pe care le va pune in vanzare compania coreeana peste doar o luna si jumatate pe pietele globale.

Samsung GALAXY S10. Testul de performanta facut cu Geekbench ne arata ca noul smartphone va fi chiar inferior iPhone X in performante, iar asta dupa ce zilele trecute am vazut un test similar facut pe un model cu chip Qualcomm Snapdragon 855, dar rezultatul a fost mai bun. La acel model, rezultatul single-core pentru Samsung GALAXY S10 a fost mai slab decat cel de acum, dar cel multi-core a fost mult mai bun, si mai apropiat de cel al telefoanelor iPhone.

Samsung GALAXY S10 se va face de ras in fata iPhone din cauza performantelor

Samsung GALAXY S10 performante exynos 9820

Samsung GALAXY S10. Rezultatul testului de mai jos pune noile modele de telefoane cam la acelasi nivel cu telfeoanele lansate in 2018 de catre diversi producatori Android, ceea ce e o mare problema pentru Samsung. De ce are noul chip Exynos 9820 performante atat de slabe e greu de spus, insa daca vom vedea mai multe teste in care Samsung GALAXY S10 va avea rezultate la fel de slabe, atunci e clar ca va exista si o problema mare pentru vanzari.

Samsung GALAXY S10. In cam fiecare an vedem ca rezultatele obtinute in teste de catre chip-urile Exynos sunt inferioare celor obtinute de catre chip-urile Qualcomm, iar anul acesta lucruile nu vor fi diferite, din pacate. Anul trecut performantele seriei S9 n-au fost peste cele ale iPhone X, iar asta a contat foarte mult pentru vanzari, asa ca in 2019 am putea vedea ceva similar pentru seria Samsung GALAXY S10, si e stupid sa nu aiba performante mai bune decat cele ale iPhone.

Samsung GALAXY S10. Daca nici aceste modele din serie nu vor intrece iPhone, atunci e foarte clar ca nici Samsung GALAXY Note 10 nu-i va fi superior, pentru ca aceleasi procesoare sunt folosite in ambele serii de telefoane.