Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, FOTO cu cele 3 Modele

Samsung GALAXY S10. O prima imagine cu cele 3 modele a aparut pe internet pentru a ne prezenta foarte clar cum arata telefoanele pregatite de lansare.

Samsung GALAXY S10 foto

Samsung GALAXY S10. Spre surprinderea nimanui, astazi a aparut o noua imagine care ne prezinta toate cele trei modele de telefoane care urmeaza sa ajunga pe piata in cursul acestei primaveri in Romania. Samsung GALAXY S10 E, Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus sunt telefoanele prezentate in imaginea de mai jos, sau cel putin asta ne spune binecunoscutul leaker Evan Blass, evleaks, in mesajul publicat impreuna cu imaginea.

Samsung GALAXY S10. Ceea ce se vede in imaginea de mai jos nu este nou, am aflat exact acealsu lucru dintr-o gama foarte variata de zvonuri aparute in ultimele saptamani, iar totul ne duce la concluzia ca acestea sunt telefoanele reale. Saptamana aceasta am vazut inclusiv o imagine cu o unitate reala a Samsung GALAXY S10 folosita in metrou de catre un angajat care testeaza telefonul in lumea reala, asa ca secretele ramase pentru aceasta serie de telefoane sunt putine.

Samsung GALAXY S10 apare intr-o imagine de presa impreuna cu versiunile E si Plus

Samsung GALAXY S10 foto modele

Samsung GALAXY S10. Imaginea de astazi confirma faptul ca atat modelul standard, cat si cel Plus din serie vor avea cate o camera tripla integrata, fara a se mai face diferentiere intre ele, ca anul trecut. Versiunea E a Samsung GALAXY S10 nu va avea decat o camera duala, dar se pare ca va avea inclusiv un ecran mai mic, iar asta desi putine zvonuri au spus ca atat modelul cel mai ieftin, cat si cel de clasa medie vor avea ecrane de aceeasi diagonala.

Samsung GALAXY S10. Deocamdata nu se stie ce va insemna denumirea E din numele telefonului cel mai ieftin din seria, dar deasemenea nu se stie ce va insemna denumirea X din numele celui mai scump model, vandut doar in anumite tari. Preturile telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie totusi foarte apropiate de cele pe care le vedem pentru actuala serie S9, asa ca aici avem parte de o veste foarte buna pentru toata lumea, din fericire.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea oficiala a celor trei modele de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, in timp ce lansarea in magazine ar urma sa aiba loc undeva prin martie.

15 COMENTARII

  1. gheo inteligentule,camera pe spate a fost mereu in colt cam la toate smartphonurile,tocmai ca sa nu ocupe multe spatiu pe spate,dar nu ca ar fi o problema,este doar urat cu ea pe mijloc,si e si al dracu de mare,plus ca pe spate prefer sa fie in colt,deci asimetric,dar la ecran te uiti mereu,asa ca daca este asimetric e un rahat total…dar na,sa trezit un marlan sa deschida gurita..

  2. Spatele ffff urat,mereu asa a fost si dupa cum se vede continua a fi la fel…ecranul in schimb e frumos dar camera pusa acolo nu da bine deloc,nu are nici o simetrie…eu personal prefer de 1000 de ori ecranul cu acel notch de la Xs Max pentru ca in afara de tehnologia care se afla acolo este si simetric.

  3. Adica spatele iPhone, ala cu tot felul de dungi si despartituri era frumos.
    Iar camera principala iPhone pusa intr-un colt , e simetrica.
    Se vede ca esti o_aie.