RCS & RDS. OFERTA URIASA aproape de a se TERMINA

RCS & RDS. O oferta extrem de buna pentru clientii din Romania este foarte aproape de a se termina, iata de ce te mai poti bucura pentru o perioada limitata de timp.

RCS & RDS oferta digi 4k

RCS & RDS. O oferta grozava pentru clientii din Romania este foarte aproape de a se terminal, grupul de telecomunicatii anuntand acest lucru chiar din momentul in care a lansat-o pentru clientii sai. Vorbesc despre oferta pentru postul de televiziune Digi 4K, acesta fiind lansat la finalul anului trecut pentru clientii serviciilor de televiziune ai RCS & RDS, accesarea sa fiind oferita gratuit in momentul de fata pentru cei care au televizoare 4K disponibile.

RCS & RDS. Cand a fost lansat Digi 4K pentru clienti, operatorul a afirmat ca transmisiunea va putea fi accesata gratuit doar pana in data de 1 februarie, iar dupa aceea clientii vor trebui sa plateasca pentru a-l urmari. Desi de la 1 februarie 2019 clientii RCS & RDS vor trebui sa plateasca pentru a putea urmari transmisiunea Digi 4K, pretul extraoptiunii ramane la valoarea de 5 LEI, acealsi care a fost anuntat de la bun inceput, el nefiind majorat impreuna cu restul tarifelor.

RCS & RDS nu va mai oferi gratuit Digi 4K din 1 februarie 2019

RCS & RDS. Dupa cum probabil stiti deja, Digi 4K este primul post de televiziune din Romania, el fiind creat pentru a le permite clientilor sa poata urmari in sfarsit continur 4K pe televizoarele compatibile. Deocamdata nu se stie cati abonati ai RCS & RDS urmaresc transmisiunile Digi 4K, insa ar fi interesant de vazut cam cate persoane au fost dornice sa vada ceea ce transmite programul, acum cand e gratuit, si cati vor decide sa plateasca pentru aceasta extraoptiune.

RCS & RDS. Postul de televiziune a fost gandit pentru a permite vizualizarea unei varietati de transmisiuni sportive, fie ca e vorba despre meciuri de fotbal, curse de Formula 1, sau documentare disponibile in acest format. Deocamdata nu s-a pus problema transmiterii de filme in format 4K pentru clientii RCS & RDSprin intermediul acestui post de televiziune, insa daca suficient de multi abonati vor activa extraoptiunea, atunci sunt destul de sigur ca va exista continut suplimentar.

RCS & RDS. Digi 4K, operatorul telecom a dat startul unei noi revolutii in Romania, cea a trecerii de la transmisiunile HD la 4K, si nu pot decat sa sper ca mai multe televiziuni vor alege sa transmita continut in acest format.