Samsung GALAXY S10. OFICIAL, TREI Noutati URIASE

Samsung GALAXY S10. Trei noutati uriase sunt prezentate intr-un nou teaser oficial al companiei Samsung, coreenii anuntand in avans cateva dintre marile schimbari.

Samsung GALAXY S10 schimbari

Samsung GALAXY S10. In cursul zilei de ieri compania Samsung a publicat pentru fanii din intreaga lume teaserul de mai jos in care prezinta trei dintre schimbarile majore pe care noul sau smartphone le va oferi pentru clienti. Vorbim despre un teaser care anunta lansarea seriei de telefoane Samsung GALAXY S10 in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 20 februarie, foarte multe schimbari extrem de bune si extrem de interesante pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10. Prima noutate majora confirmata de catre coreeni este noua camera duala frontala care va fi integrata intr-un decupaj vizibil in partea dreapta sus a ecranului. Ea este prezentat in teaser in momentul in care este promovata rezistenta la apa a seriei de telefoane Samsung GALAXY S10, insa diverse imagini de presa, sau chiar imagini concept facute pe baza de schite ne-au aratat exact acelasi lucru, deci nu mai pot exista dubii cu privire la asta.

Samsung GALAXY S10 are prezentate noutatile majore intr-un teaser oficial

Samsung GALAXY S10. A doua schimbare foarte importanta este anuntata pentru camera principala a telefonului, coreenii aratand aici una quad, insa din ceea ce stim pana acum, vom vedea doar o camera tripla. Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus ar urma sa aiba o camera tripla, dar e posibil ca Samsung GALAXY S10 X sa aiba o camera quad integrata de catre coreeni, insa aceasta implementare nu este 100% sigura deocamdata, desi orice este posibil.

Samsung GALAXY S10. Ultima noutate majora este anuntata pentru bateria telefoanelor, unele de 3500 mAh pentru modelul standard, si 4000 mAh pentru cel Plus, fiind dezvaluite in diverse zvonuri. Se zvoneste deasemenea ca seria Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba incarcare wireless mai rapida, sau incarcare mai rapida prin cablu, ori chiar ambele, dar din pacate nici aici nu avem vreo confirmare clara a schimbarilor care vor fi oferite in final pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. In prezentarea din 20 februarie vom afla toate aceste noutati importante pregatite pentru toata lumea, inclusiv cat vor costa smartphone-urile, preturile zvonite fiind zvonite a fi similare cu cele ale seriei S9.