Huawei. CEO-ul Anunta CONCEDIERI si Mari PROBLEME

Huawei. CEO-ul companiei prezinta o situatie apocaliptica pentru grupul telecom in urmatoarele luni, anuntand vremuri foarte grele, si conedieri.

Huawei concedieri

Huawei. CEO-ul companiei chinezesti, Ren Zhengfei, a anuntat astazi “vremuri grele” pentru grupul de telecomunicatii, impreuna cu o serie de concedieri din cauza problemelor la nivel international. Mai exact, CEO-ul companiei Huawei a anuntat ca impiedicarea companiei sale de la a furniza echipamente 5G catre diverse tari va avea drept efect o scadere a incasarilor, si implicit concedieri in randul unora dintre angajati, cei mediocri, si cei de la nivelurile cele mai de jos.

Huawei. Desi compania anunta un viitor plin de realizari marete, in realitate CEO-ul anunta ca toate scandalurile in care a fost tras grupul telecom vor afecta negativ serios performantele sale in urmatorii ani. Desi pana acum nimeni nu a prezentat o situatie clara a impactului pe care aceste scandaluri l-au avut asupra companiei Huawei, mai ales ca vanzarile de smartphone-uri sunt in crestere, iata ca realitatea din spatele situatiei este cu mult diferita fata de ceea ce cred multi.

Huawei se pregateste de vremuri grele, si concedieri

Huawei. Separat de problemele cu furnizarea de echipamente de telecomunicatii 5G, chinezii sunt deasemenea constienti de faptul ca nu toti operatorii de telefonie mobila vor fi dornici sa cumpere in cantitati maria semenea produse. In aceasta idee, compania se pregateste sa fie nevoita sa-si mai reduca din cheltuieli, si sa renunte la obiectivele nerealiste, Huawei avand planuri foarte mari, care ar putea fi cel putin partial blocate din cauza tuturor acestor probleme.

In the coming years, the overall situation will probably not be as bright as imagined, we have to prepare for times of hardship. We also need to give up some mediocre employees and lower labour expenses. 5G cannot possibly become as easy as 4G. Maybe a mine will go off here and there. And even if there won’t be a big explosion all over the place, we will still need to feed 180,000 staff. Wages, salaries and dividends amount to over US$30bn a year. We were in a phase of strategic expansion, our organisation expanded in a destructive way. We have to review carefully if all geographical subsidiaries are efficient.

Huawei. CEO-ul companiei spune deasemenea ca in ultimii 30 de ani ea a avut parte de o crestere distructiva, si ca trebuie analizate cu mare atentie subsidiarele din multe tari, pentru a se vedea daca ele trebuie inchise, sau nu. Ca sa fiu complet sincer, CEO-ul celor de la Huawei pare sa prezinte o situatie apocaliptica pentru companie, ca si cum ar urma sa inregistreze scaderi uriase ale vanzarilor in urmatoarele luni, si ar trebui sa taie substantial costurile de functionare.

5 COMENTARII

  1. Angajati mediocri?! Nu conteaza ca sunt speta de jos sau de mijloc. Toti sunt rotite intr-o companie. Omul se trateaza cu respect indiferent de pozitia ocupata. Pentru un blogger it ar trebui sa scapi de mentalitatea de est. Iti recomand sa citesti blogurile de afara sa vezi ca nu exista in toate articolele scrise de ei cat ai tu kn doua trei articole.

  2. Nu stii engleza, sau n-ai citit citatul cu ceea ce a spus presedintele companiei ? Ia mai citeste, apoi, poate vin si scuzele, ca altfel dai dovada de lipsa de respect, si de mentalitate de “est”.