Huawei. Germania vrea sa-i INTERZICA Produsele

Huawei. Germania vrea sa interzica produsele companiei chinezesti, cautand metode prin care sa impiedice folosirea lor in tara, iata ce zice ministrul de interne.

Huawei 5g germania

Huawei. Germania analizeaza metode prin care sa interzica produsele companiei chinezesti, la doar cateva saptamani dupa ce reprezentanti ai guvernului spuneau ca nu exista motive serioase pentru a face asta. Lucrurile s-au schimbat in 2019, asa cum se asteptau multi, iar guvernul de la Berlin cauta metode prin care sa interzica folosirea produselor de telecomunicatii ale Huawei pentru crearea retelelor 5G de viitoare generatie din tara.

Huawei. Grupul Deutsche Telekom anuntase deja inca de prin decembrie ca nu va folosi produsele companiei chinezesti pentru viitoarea sa retea 5G din tara, si decizia se va extinde cel mai probabil inclusiv la alte tari. Ministrul de internet al Germaniei spusese la finalul anului 2018 ca nu gaseste vreo logica in a interzice produsele celor de la Huawei, insa cel mai probabil a fost convins, fie de dovezi, fie prin alte moduri, ca excluderea companiei de la crearea retelei 5G din tara e o idee buna.

Huawei urmeaza sa aiba produsele interzise in Germania in 2019

Huawei. Ce masuri va lua Germania pentru a interzice folosirea echipamentelor celor din China pentru viitoarea retea 5G este greu de spus acum, dar din moment ce guvernul analizeaza optiunea, intentiile sale sunt clare. Germania doar s-ar alatura altor tari importante din Uniunea Europeana unde s-a anuntata ca produsele de telecomunicatii ale Huawei nu pot fi folosite pentru retelele 5G, inclusiv autoritatile din Romania analizand situatia companiei care furnizeaza multe echipamente la noi in tara.

Berlin is exploring stricter security requirements which may prevent Huawei products being used in its 5G network. Germany’s interior ministry had previously said it opposes banning any suppliers from its 5G network. But it may consider stricter security requirements and other ways to exclude Huawei, according to reports.

Huawei. Ambasadorul Chinei i-a avertizat pe canadieni cu repercusiuni daca vor decide sa interzica folosirea echipamentelor acestei companii pentru viitoarele retele 5G din tara, si e destul de clar de ce exista interesul sa faca asta. Tot ceea ce a facut guvernul Chinei in ultimele luni arata fara vreun dubiu faptul ca Huawei este o extensie a sa, functioneaza sub conducerea sa, si cel mai probabil ii furnizeaza informatii in retelele de telefonie ale altor tari, altfel logica protejarii atat de agresive n-ar exista.