Miliardarul care se PLANGE de Schimbarile din Produsele Apple

Anand Mahindra apple

Anand Mahindra este unul dintre miliadarii planetei, cu o avere estimata la 1.6 miliarde de dolari, iar recent si-a cumparat o tableta iPad Pro 2018 de la Apple, insa nu e prea multumit. Se pare ca inainte de a o cumpara nu aflase ca Apple a renuntat la portul Lightning pentru USB-C in produsele sale, asa ca a inceput sa critice compania pe Twitter.

Miliardarul indian este nemultumit din cauza faptului ca implementarea noului conector USB-C il forteaza sa cumpere noi cabluri pe care sa le care cu el tot timpul cand calatoreste. El este nemultumit de “gunoaiele” pe care trebuie sa le care cu el tot timpul cand merge in calatorii, si desigur ca a criticat Apple pentru deciziile pe care le-a facut.

El spune ca din punct de vedere al afacerilor, e logic sa lanseze produse cu schimbari mari pentru porturile de conectare ale iPad Pro, pentru ca obliga lumea sa cumpere alte accesorii. Din punctul de vedere al clientului, Anand Mahindra spune ca decizia e una foarte proasta, dar asta e doar o confirmare, strigata mai “tare”, pentru ceea ce spune lumea de mult timp.

Persoanele cu foarte multi bani sunt, la baza, tot oameni, iar desi au averi uriase, uneori si aceste persoane se plang de lucruri care n-au logica, si care sunt facute gresit, chiar daca pot rezolva problemele cu bani.