Android 9. PROBLEMA URIASA care Inca Persista

ANDROID 9. O problema uriasa care inca persista ne arata ca Google nu poate "lupta impotriva vantului" pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta.

Android 9 actualizari

Android 9. Sistemul de operare al companiei Google are o problema foarte mare pe care 2018 nu a putut-o rezolva, si pe care 2019 o scoate tot mai mult in evidenta, din pacate pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbesc despre actualizarile pentru Android 9 pe care producatorii de telefoane Android inca nu se grabesc sa le lanseze pentru utilizatorii din lumea intraga, iar din aceasta cauza nu au fost incluse inclusiv in lista de distributie a Google pentru sistemul sau de operare.

Android 9. La final de 2018 sistemul de operare avea o rata de distributie mai mica de 0.1% in randul celor peste 2 miliarde de dispozitive care ruleaza aceasta platforma in momentul de fata. Asta arata cat de uriasa este in continuare problema Android 9 in randul celor care folosesc telefoanele cu acest sistem de operare, lucrurile parand sa depaseasca Google, care inca nu a gasit o solutie pentru a aduce actualizarile mai rapid pentru toti utilizatorii.

Android 9 are o mare problema cu lansarea actualizarilor pe telefoane

Android 9 actualizari telefoane

Android 9. In comparatie cu iOS, utilizatorii acestui sistem de operare sunt obligati sa astepte ca producatorii telefoanelor pe care le folosesc sa lanseze actualizarile, altfel nu pot beneficia de toate noutatile. Android 9 aduce foarte multe imbunatatiri pentru toate telefoanele, dar si o serie de functii noi de care utilizatorii sa se poata bucura, insa pana cand producatorii vor pregati toate actualizarile, utilizatorii nu au altceva de facut decat sa astepte.

Android 9. Google a incercat din rasputeri sa rezolve problema actualizarilor pentru telefoanele care-i folosesc platforma, insa din pacate e aproape imposibil sa reuseasca sa aduca lucrurile la vreun normal, daca nu face totul singura. Asta inseamna ca oricat s-ar chinui compania Google, atat timp cat partenerii sai nu coopereaza pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta posibila pentru folosirea telefoanelor, ei nu vor putea beneficia de toate noutatile la timp.

Android 9. Tot mai multi producatori au inceput pe final de 2019 sa le ofere clientilor posibilitatea de a face update pe telefoanele lor la aceasta versiune a sistemului de operare, dar mai este mult de lucru.