Android 9. ANUNTAT pentru NOI Telefoane Samsung

Android 9. Actualizarea sistemului de operare a fost anuntata pentru noi modele de telefoane ale companiei Samsung, iata care sunt acestea, si cand va fi lansarea.

Android 9 a8

Android 9. Noua versiune a sistemului de operare pentru smartphone a fost anuntata astazi pentru lansare pe noi modele de telefoane apartinand companiei Samsung, informatia fiind oferita oficial de catre Wi-Fi Alliance. Organizatia care stabileste standardele pentru tehnologia Wi-Fi s-a gandit sa certifice Android 9 pentru telefoanele Samsung Galaxy A7, A8, si A9 (2018), astfel ca versiunile beta vor fi lansate foarte curand pentru ele.

Android 9. Noua versiune a sistemului de operare pentru aceste telefoane va fi testata initial in versiune beta, iar abia mai apoi va fi oferita in mod oficial de catre compania coreeana pentru utilizatori. Asta inseamna ca Android 9 va fi oferit pentru Samsung Galaxy A7, A8, si A9 (2018) in urmatoarele saptamani, insa lansarea oficiala ar putea avea loc abia prin primavara, mai ales ca sunt alte modele mai importante care inca nu au disponibila actualizarea cu toate noutatile sale.

Android 9 a fost anuntat oficial pentru Samsung Galaxy A7, A8, si A9 (2018)

Android 9. Interesant este ca Samsung GALAXY A8 2019 nu a fost inclus in lista celor care urmau sa aiba parte de actualizare prea curand, asa ca schimbarea de strategie a coreenilor vine ca o veste foarte buna. In mod normal, Android 9 pentru aceste modele de telefoane Samsung ar fi trebuit sa fie lansat undeva prin cursul lunii aprilie, insa avand in vedere ca exista deja o certificare oficiala pentru lansarea sa, e foarte posibil ca intregul program sa fie cu mult avansat.

Android 9. Partea proasta este ca noul One UI ar putea sa nu fie implementat in aceste serii de telefoane mobile ale companiei Samsung, iar asta pentru ca el ar fi dedicat doar celor premium, mai puternice. Chiar si asa, pentru celelalte modele de telefoane, Android 9 va aduce restul schimbarilor implementate deja de catre compania Google pentru toata lumea, asa ca ramane de vazut care vor fi noutatile descoperite in primele versiuni beta oferite pentru noi.