Apple promoveza Apple Pay Cash in Noi Reclame

Apple Pay Cash reclame

Daca va era dor de Apple Pay Cash, care oricum nu e disponibil in Romania, atunci reclamele de mai jos va readuc aminte de ceea ce nu puteti folosi. Cei de la Apple au lansat reclamele pentru a prezenta metodele simple prin care pot fi trimisi bani intre utilizatori doar prin simple mesaje, ceva ce ar fi extrem de util si pentru noi.

Apple Pay Cash a fost lansat deja in cateva tari din Europa, insa avand in vedere ca in Romania nu avem Apple Pay normal pe undeva, e normal sa nu existe nici sistemul mai simplu de transfer de bani.

28 COMENTARII

  1. De ce ai folosi Apple pay pentru care să plătești niște costuri? Care este avantajul să plătești cu telefonul de 200 grame când poți plăti cu cardul de 4 grame?

  2. Nu doar ca nu panseaza apple pay, dar nici nu te lasa sa folosesti NFC—ul pentru ING pay sau Banca Tansilvania. Desi device-urile au NFC si l-am platit la achzitie 🙂

  3. Lol? Se vede că Samsung Pay suge dacă ai scris asta…?, fac doar plăţi cu telefonul de 3 ani, nici nu ştiu unde ími este cardul.

  4. Ha? A doua prostie scrisă. Fac plăţi cu telefonul de 3 ani, nici nu mai ştiu unde este cardul. Samsung Pay nici nu suportă o bancă mare din Europa dar nu mă miră.

  5. Tu plătești cu iPhone-ul de 3 ani și nici nu mai știi unde este cardul? Baaaaaa… Cum poți scrie abureala asta? Așa demonstrezi că ești complet paralel și mincinos. Așa ai și Note 9 sau ai avut S8+, Pinocchio ?

    Apple Pay a fost lansat în Octombrie 2014 în SUA doar și în 2015 în UK,Canada și Australia. Cum foloseai tu Apple Pay din 2015, minciunicule?
    Atașez lista țărilor în care merge Apple Pay.

    Doi la mână: cum nu mai știi unde îți este cardul? Tu faci doar plăți în echivalent de 20-30 euro cât e limita de plată pe tranzacție?
    Cum poți să minți in halul ăsta, mitomanule? https://uploads.disquscdn.com/images/5989f1ab191a75b4a16f7ee856e7f68aa1955b16347bee67a9f6fa8c8de69f15.jpg

  6. Am cont la Barclays UK din 2010 țărănuș, pe firmă. Apple Pay pentru Barclays a fost activat încă din 2015 și de atunci fac plăți și cu ceasul, Apple Watch. Limitata este pentru contactless. Ți-am arătat Note 9 și ce varză este…dar se pare că ești cam frustrat dacă scrii prostia asta. :)))

  7. Samsung Pay: More than NFC
    Samsung Pay offers more than just NFC in some regions, such as the US. In an attempt to spearhead the mobile wallet space, while simultaneously taking on Apple Pay, Samsung acquired LoopPay – a startup that invented a mobile wallet technology called MST (Magnetic Strip Technology).

    MST allows a contactless payment to be made with terminals that do not feature NFC readers (mostly outside the UK), which opens up a lot more retailers to the payment tech. It can also send the payment information to conventional terminals in stores that have the old-fashioned magnetic strip instead. Samsung told us during a demo that this covers the vast amount of payment terminals in the world.

    What’s more, there is no danger of paying twice as the phone will prioritise an NFC signal if it finds one, while MST is passive and will only be utilised if no other contactless payment signal is found first.

    Samsung Pay vs Apple Pay: What’s the difference?
    Apple Pay employs an NFC chip into its smartphone, just like Samsung. Apple has steadily bulked its range of partners that accept Apple Pay and most recently included support for US federal payment cards.

    The biggest difference between Apple Pay and Samsung Pay is that Apple Pay is accepted at fewer registers because it doesn’t include MST. Samsung Pay also has the potential of being accepted at 30-million merchant locations around the world, though both payment platforms have lined up several partners to back their payment systems.

    Samsung Pay are acoperire absolut uriașă și e compatibili cu majoritatea terminalelor pe glo. În plus, folosește două tehnologii (NFC și MST) în timp ce Apple folosește doar NFC (despre care spunea că nu e sigură).

    Trebuie să fiți complet ignorant sau chiar iDiotăn să debitezi ceea ce debitezi tu. Samsung Pay este net suoerior Apple Pay..

    PINOCCHIO !

  8. Băi greață, scrii agramat și asta arată în ce mediu trăiești… Construcția gramaticală “ca și tine” este specifică analphabeților care se cred deștepți, adică ăștia ca tine. Pui conjuncția “și” pentru a evita o cacofonie dar în mesajul tău nu e cazul, gherțoiule..

    Aș juca pe capul tău,, oligofr3nule! Să-ți scot din cap schemele de țăran cu Maserati.

  9. Și încă ceva ghertț… Barclays este bancă de investiții cu divizii pe Private Equity, Corporate Finance, Wealth Management. Tu ai habar ce e aia Bancă de Investiții sau Private Equity iDobi?
    Tu ești căpșunar în Anglia sau lucrezi prin domeniul construcțiilor cu parizerul în ziar și vorbești de cont la Barclays … Tu chiar nu îți este rușine nesimțitoole??
    Pune un printscreen cu poziția ta pe hartă acum un printscreen cu Apple Pay și cu ceva plăți din istoric dacă ai ouă! Dacă nu, taci naibii’ ..

  10. Te-am rănit cu scumpul tău Note 9 care este varză? :))) n-ai șanse, nici intelectual, nici financiar, nici la mușchi — oricând vrei tu țărane. :)))

    Când ești limitat la Samsung, ești limitat. Este mai ieftin.

  11. Băi grețovenie, îmi faci silă doar când îți văd numele pe site-ul ăsta, Oli-go-frenule! Trebuie să fii cu adevărat limitat intelectual să te dai mare cu banii pe site-uri. Tu și Srb, una și aceeași entitate. Pe mine mă doare în qur de monezile tale băi agaricius… Mă doare în 14 de “mușchii” tăi, uscatule… Ești prea pr0stan să comentez cu tine și se pare că ești noul etalon de cretinătate pe site-ul ăsta.
    Ăstora ca tine le dau un șut in fese și fug de frică tembele… Așa ți-aș da eu ție un șut în qur să schelălăi pe 3 octave… Huoooooo !! Ești o rușine pentru comunitatea idevice, ghertoias !

  12. Este nfc băiete iar marile bănci precum bt și Raiffeisen accepta plati și în euro în alta țară cu cursul valutar din ziua respectiva. Se poate și la noi plățile cu nfc daca nu știai. Da de unde. La Apple e totul simplu. La tine un om cu telefon android de 3000-4000 lei e sărac dar daca are iPhone 6 la 600 lei de pe olx e bogat ? Ești penibil și la majoritatea de aici ne e milă de tine sincer.

  13. Mereu va dati mari șmecheri cu acțiuni și conturi dar când va cere omul o dovadă va feriți cu o scuza că scrii de-astea și nu știu eu ce vrajeli. Am asta și fac asta,dovedește nu te scoate. Că nu îți cere date personale. Și săracul srb acționar la Apple el nici să scrie nu știe săracul. Are 16 ani j5 și visează la Apple și aici încearcă ce se poate . Toți pune-ti in valoare la Apple același lucru..că e scump și ăștia cu android îs săraci. Și aveți dreptate ăla e singurul lucru la telefoanele Apple. E scump și atât..funcțiile dispar an de an..jack amprenta..imediat și ecranul. Bateria nu creste.ios rămâne mai neschimbat. E scump și atât. Aveți dreptate toți.

  14. ce treaba are cu ce am scris eu? Serios ai vreo boala? ca esti sarac si te simti atacat de comentariul meu de mai sus nu este problema mea ci a ta ca nu stii sa faci bani adevarati…eu vorbeam de Apple Pay, ce merge superb in tarile in care este acceptat

  15. omule cand vei avea bani sa iesi din tara cu un iphone si apple pay vei vedea…pana atunci ramai pe android si pe premiza ca nimeni nu iese din Romania

  16. calm ca daca ieseai nu mai vorbeai astfel. Stai asa acum lauzi iphone si zici de altii ca au samsung??
    Nici tu nu mai stii cum sa minti
    Deja ma plictisesti

  17. Mincinosule… Tu ai cont la Barclays în UK dar trăiești în România pentru că nici nu ai primit update la presupusul tău Note 9.
    În plus tu faci plăți cu iPhone-ul din 2015 exact de la lansare și nici nu mai știi unde îți este cardul. Tu nu ai făcut plăți de peste 20-30 euro timp de 3 ani…

    Silă îmi e de tine! Ești rușinea comunității iDevice! ??

  18. Dar ce este aşa fantastic să ai un cont bancar deschis în Europa? Se vede că eşti pararel şi că abia îţi permiţi să ieşi în oraş, da păi în Europa. Presupus Note 9? Cum am desenat atunci în “live message”? Nu sunt atât de înapoiat ca tine. Note 9 este inferior lui iPhone. Da, multe dintre lucruri le plătesc pe internet, inclusiv comanda la Note 9 am plătit-o cu Touch ID via Apple Pay via Macbook Pro. Tu care vorbeşti din review-uri îmi spui mie asta? ??‍♂️?

  19. Arată-mi si mie cardul tău Barclays pus pe ecranul Note 9 pe care să fie o pagină web a idevice. Hai Pinocchio, demonstrează că e adevărat ce ai scris, impielițatule!

    PS: ????? in capul tău sec

  20. Bă bowle, nu doar că îmi permit să ies în Europa, dar eu locuiesc în Europa de vest. Sunt aici de dinainte ca România să fie admisă în UE.
    Eu folosesc cardurile de debit și de credit împreună cu token-ul băncii de câte ori fac achiziții online. Folosesc cardurile astea atunci când fac plăți prin POS-ul furnizorului.
    A spune că tu faci plăți pe internet (inclusiv Note 9) achiziționate cu Touch ID înseamnă că ești paralel cu mecanismele de plăți. Dacă tu nu mai știi unde îți este cardul, ești minciună pură.

    Arată-mi factura de achiziție a Note 9. De la ce furnizor ai cumpărat Note 9? O dovadă palpabilă că ai făcut achiziția asta. Altfel nu ești decât un troll inf3ct și mincinos.