Samsung GALAXY S10. BATERIE mai MARE decat Credeam

Samsung GALAXY S10. O baterie mai mare decat credeam va fi implementata in noul model de smartphone, compania Samsung avand pregatita o surpriza interesanta.

21

Samsung GALAXY S10 acumulator

Samsung GALAXY S10. O baterie mult mai mare decat credeam urmeaza sa fie implementata in noul model de smartphone al companiei coreene, conform unor informatii venite de la un cunoscut leaker. Desi pana acum s-a spus ca in versiunea Plus a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie inclusa o baterie cu capacitate de 4000 mAh, ei bine se pare ca in realitate aceasta urmeaza sa aiba 4100 mAh, diferenta fiind totusi mica.

Samsung GALAXY S10. 100 mAh in plus la un telefon cu ecran de 6.4/6.5 inch este cam egal cu zero, pentru ca autonomia nu va fi influentata in mod pozitiv de acest lucru, din pacate pentru noi. Ar fi fost grozav ca bateria din versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 sa aiba vreo 4500 mAh, pentru ca un impact serios sa poata fi resimtit de catre clientii care vor cumpara noile modele de telefoane, insa iata ca situatia este cu mult diferita fata de ceea ce doresc fanii.

Samsung GALAXY S10 Plus va avea o baterie de 4100 mAh

Samsung GALAXY S10. Versiunea standard din serie era anuntata cu o baterie de 3500 mAh, insa e posibil ca si in cazul acesteia sa fie implementata una care are diagonala de 3600 mAh, desi deocamdata nimic nu e clar. Ambele modele importante din seria Samsung GALAXY S10 vor avea baterii mai mari decat modelele aflate acum in vanzare, ceea ce este o veste extrem de buna, pentru ca ecranele mai mari vor avea mai multa energie care sa le sustina functionarea.

Samsung GALAXY S10. Separat de modelele standard, va fi lansat si un model Pro, sau X, iar pentru acesta este anuntata o baterie de 5000 mAh, insa asta pentru ca va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch, dar si 5G integrat. Aceasta tehnologie 5G consuma foarte multa energie din baterie, asa ca era normal ca aceste modele speciale din seria Samsung GALAXY S10 sa aiba baterii de capacitate mult mai mare, asa ca trebuia sa ne asteptam la asta.

Samsung GALAXY S10. Toate modelele noi din serie vor fi anuntate in data de 20 februarie in cadrul unei conferinte speciale, insa lansarea lor ar urma sa aiba loc abia undeva in cursul lunii martie.