SAMSUNG GALAXY S10. Noi IMAGINI cu o Unitate REALA

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon este dezvaluit astazi in noi imagini care prezinta o unitate reala folosita de catre un inginer inaintea lansarii.

SAMSUNG GALAXY S10 dezvaluit

Samsung GALAXY S10. Noi imagini cu o unitate reala a telefonului apar astazi pentru a ne confirma inca o data ce fel de schimbare majora are pregatita compania coreeana pentru seria de telfeoane pe care se pregateste sa o lanseze. In imaginile de mai jos puteti vedea un Samsung GALAXY S10 care are o perforatie in partea dreapta sus a carcasei, adica exact acolo unde ne-au spus atatea zvonuri si imagini ca va fi amplsata camera frontala, cu un mic truc pentru ecran.

Samsung GALAXY S10. Aplicatia pe care o vedeti activata este cea a Samsung care permite stocarea de criptomonede, iar telefonul cu pricina apartine unui angajat al unei companii partenere, sau poate vorbim chiar de un angajat al coreenilor. Indiferent de situatie, cert este ca in imagini este vizibil foarte clar un Samsung GALAXY S10, versiunea standard, iar asta pentru ca versiunea Plus urmeaza sa aiba o camera frontala duala, deci un decupaj dublu.

Samsung GALAXY S10 apare in noi imagini si arata foarte bine

Samsung GALAXY S10 unitate reala imagini

Samsung GALAXY S10. Foarte clar sunt vizibile si marginile subtiri ale ecranului, o alta surpriza placuta de care vor avea parte clientii care vor cumpara telefoanele, cei de la Samsung chinuindu-se sa le elimine aproape complet. Ca sa fiu sincer, Samsung GALAXY S10 arata mult mai bine decat iPhone XS cu aceasta perforatie, iar faptul ca e acoperita complet de imagini va permite ascunderea sa mult mai usoara, si intr-un mod mult mai natural decat in cazul iPhone.

Samsung GALAXY S10 unitate reala imagine

Samsung GALAXY S10. Chiar daca din aceste imagini nu este foarte clar, telefonul urmeaza sa aiba ecranul cu diagonala de 5.8 inch, sau 6.1 inch, informatii clare cu privire la acest aspect nefiind deocamdata doferite. Indiferent de diagonala ecranului Samsung GALAXY S10, stim foarte clar faptul ca versiunea Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4, sau chiar 6.5 inch, iar versiunea X, sau Pro, va avea un ecran al carui diagonala va fi de 6.7 inch.

Samsung GALAXY S10. Preturile seriei vor fi extrem de similare cu cele ale seriei actuale, iar prezentarea a fost deja programata pentru 20 februarie, lansarea fiind asteptata pentru 8 martie.