Vivo Apex 2019. Anuntat OFICIAL, si este UIMITOR

Vivo Apex 2019. Noul telefon a fost anuntat oficial astazi, si este prezentat in primele imagini, fiind cu adevarat uimitor, asa cum se astepta toata lumea.

21

Vivo Apex 2019 foto

Vivo Apex 2019. Astazi a fost anuntat oficial noul telefon uimitor al producatorului chinez, iar promisiunea telefonului fara butoane si porturi e aproape completa, deoarece in carca exista totusi unui pentru incarcare wireless magnetica. Vivo Apex 2019 are totusi un ecran “curat”, adica fara decupaje, perforatii, sau orice fel de alte prostii de acest gen, carcasa fiind deasemenea gada pentru camere, flash LED, si un port care permite incarcarea fara fir a telefoanelor.

Vivo Apex 2019 foto galerie 9

Vivo Apex 2019. Ecranul nu este, din pacate, fara margini, avand unele destul de evidente in partile superioara/inferioara, cea de-a doua fiind chiar mai groasa decat cea existenta pentru telefoanele iPhone XS in acest moment. Spre deosebire de alte telefoane lansate de catre producatori chinezi, Vivo Apex 2019 are deasemenea un cititor de amprente in ecran care acopera o zona mult mai mare, deblocarea putand fi facuta si prin apasare la marginea acestuia.

Vivo Apex 2019 este prezentat oficial si arata cu adevarat uimitor

Vivo Apex 2019. Difuzorul din ecran si camera frontala au disparut, tehnologia bone-conduction fiind folosita pentru a reda sunetele in cazul apelurilor telefonice, dar si a redarii de muzica, sau de clipuri video. In ceea ce priveste camera frontala, aceasta este ascunsa in carcasa, asa cum se intampla si la alte modele ale telefoanelor produse de catre chinezi, deci Vivo Apex 2019 imprumuta si lucrurile bune de la modelele anterioare pentru a fi cu adevarat grozav.

Vivo Apex 2019 foto galerie 110

Vivo Apex 2019. In ceea ce priveste specificatiile nu se cunosc prea multe, insa telefonul va avea un chip Qualcomm Snapdragon 855, si 12 GB memorie RAM, 256 GB spatiu de stocare fiind oferiti in configuratia minima. Din pacate nu se stie cat urmeaza sa coste Vivo Apex 2019 cand va fi lansat, dar nici cand va ajunge in magazine, cei de la Vivo anuntand deocamdata doar ca urmeaza sa-l prezinte in cadrul Mobile World Congress 2019 pentru cei interesati de el.