Windows 10. SECRETUL privind Schimbarea Microsoft

Windows 10. O schimbare foarte importanta pregatita de catre compania Microsoft a fost descoperita recent, iata ce ne va oferi compania americana.

Windows 10 19h2

Windows 10. Cel mai important sistem de operare pentru calculatoare a avut parte de un an cam prost in 2019, iar asta pentru ca actualizarile sale au generat foarte multe probleme pentru utilizatorii din lumea intreaga. Microsoft stie asta, asa ca pentru aprilie are pregatit un update important pentru utilizatorii Windows 10, insa se pare ca se gandeste chiar mai departe de atat, deoarece a inceput lucrul si la update-ul ce va fi lansat in toamna acestui an.

Windows 10. Versiunea 19H1 a sistemului de operare este cunoscuta si ca April 2019 Update, ea urmand a fi lansata peste doar cateva luni cu o serie de noutati foarte interesante, dar va fi urmata si de catre alta. Versiunea 19H2 a Windows 10 este deasemenea in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Microsoft, un leaker reusind sa descopere planurile americanilor, un build alpha fiind deasemenea disponibil pentru angajatii celor din Redmond.

Windows 10 are deja in dezvoltare si Fall 2019 Update

Windows 10. Avand in vedere ca inca nu a fost lansata versiunea 19H1 a sistemului de operare, e greu de spus ce anume ar putea fi lansat in versiunea 19H2, dar cu siguranta va fi vorba despre o serie de noutati majore. Mai important decat functiile noi, Windows 10 are nevoie de rezolvari pentru problemele raportate de catre utilizatori, de aici venind majoritatea plangerilor privind functionalitatea sa, asa ca Microsoft trebuie sa lucreze cu prioritate aici, nu la functii noi.

Windows 10. Avand in vedere numarul foarte mare de persoane care folosesc sistemul de operare, e normal ca oamenii sa astepte si cele mai bune actualizari disponibile din partea companiei Microsoft, chiar daca nu se intampla intotdeauna asta. Mai multe detalii despre noutatile pregatite pentru aceasta actualizare majora a Windows 10 vom afla cu siguranta in urmatoarele saptamani, asa ca va fi interesant de vazut ce anume a ascuns compania Microsoft prin software-ul sau.

4 COMENTARII

  1. Si marele secret e ca e un mare secret dezvoltarea w10 si ca urmeaza noi upgrade-uri secrete. Sst, sa nu mai afle nimeni!