iPhone XR se vinde mai BINE decat iPhone XS

iPhone XR se vinde mult mai bine decat iPhone XS, si iPhone XS Max, primele dovezi ale popularitatii sale demonstrand ca Apple inca mai are produse populare.

iPhone XR vanzari xs

iPhone XR inregistreaza vanzari mai bune decat iPhone XS, sau iPhone XS Max, telefonul cu pretul cel mai mic avand, asa cum este si normal, cererea cea mai mare dintre toate modelele existente pe piata. Conforma datelor furnizate de catre Strategy Analytics pentru SUA, iPhone XR s-a vandut mai bine decat iPhone XS si iPhone XS Max la un loc, cel din urma avand o cerere de 2 ori mai mare decat telefonul cu ecran de 5.8 inch.

iPhone XR inregistreaza vanzari mai bune si decat iPhone X, sau iPhone 8 Plus, in aceeasi perioada a anului trecut, dar aici vorbim doar despre procente, nu despre numerele clare privind unitatile distribuite. Chiar daca iPhone XR a inregistrat vanzari mai mari decat iPhone X si iPhone 8 Plus din punct de vedere procentual, raportat la toata baza de vanzari a iPhone in SUA, e posibil ca numarul de unitati livrate de catre compania Apple sa fie totusi mai mic.

iPhone XR se vinde mai bine decat iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XR vanzari xs sua

iPhone XR ramane deocamdata invaluit de mister in ceea ce priveste cifrele reale de vanzari, iar asta pentru ca deocamdata nimeni nu a furnizat vreo cifra clara, iar compania Apple cu siguranta nu o va face. E de asteptat ca vanzarile de telefoane Apple in SUA sa scada in 2018 raportat la 2017, iar seriile iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max nu vor ajuta in vreun fel la pastrarea unei cifre relativ similare cu ceea ce s-a inregistrat in 2017.

iPhone XR este cel mai bine vandut smartphone al companiei Apple la nivel global, din momentul lansarii sale si pana in prezent, insa nimeni nu stie foarte clar care sunt cifrele reale de vanzari. In ciuda popularitatii sale, iPhone XR a avut productia scazuta de catre compania Apple in cateva randuri, asa cum s-a intamplat si in cazul iPhone XS, sau iPhone XS Max, asa ca ramane de vazut ce vor „spune” primele cifre privind univatile vandute efectiv.