iPhone XR se vinde mai BINE decat iPhone XS

iPhone XR se vinde mult mai bine decat iPhone XS, si iPhone XS Max, primele dovezi ale popularitatii sale demonstrand ca Apple inca mai are produse populare.

iPhone XR vanzari xs

iPhone XR inregistreaza vanzari mai bune decat iPhone XS, sau iPhone XS Max, telefonul cu pretul cel mai mic avand, asa cum este si normal, cererea cea mai mare dintre toate modelele existente pe piata. Conforma datelor furnizate de catre Strategy Analytics pentru SUA, iPhone XR s-a vandut mai bine decat iPhone XS si iPhone XS Max la un loc, cel din urma avand o cerere de 2 ori mai mare decat telefonul cu ecran de 5.8 inch.

iPhone XR inregistreaza vanzari mai bune si decat iPhone X, sau iPhone 8 Plus, in aceeasi perioada a anului trecut, dar aici vorbim doar despre procente, nu despre numerele clare privind unitatile distribuite. Chiar daca iPhone XR a inregistrat vanzari mai mari decat iPhone X si iPhone 8 Plus din punct de vedere procentual, raportat la toata baza de vanzari a iPhone in SUA, e posibil ca numarul de unitati livrate de catre compania Apple sa fie totusi mai mic.

iPhone XR se vinde mai bine decat iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XR vanzari xs sua

iPhone XR ramane deocamdata invaluit de mister in ceea ce priveste cifrele reale de vanzari, iar asta pentru ca deocamdata nimeni nu a furnizat vreo cifra clara, iar compania Apple cu siguranta nu o va face. E de asteptat ca vanzarile de telefoane Apple in SUA sa scada in 2018 raportat la 2017, iar seriile iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max nu vor ajuta in vreun fel la pastrarea unei cifre relativ similare cu ceea ce s-a inregistrat in 2017.

iPhone XR este cel mai bine vandut smartphone al companiei Apple la nivel global, din momentul lansarii sale si pana in prezent, insa nimeni nu stie foarte clar care sunt cifrele reale de vanzari. In ciuda popularitatii sale, iPhone XR a avut productia scazuta de catre compania Apple in cateva randuri, asa cum s-a intamplat si in cazul iPhone XS, sau iPhone XS Max, asa ca ramane de vazut ce vor “spune” primele cifre privind univatile vandute efectiv.

33 COMENTARII

  1. O sa vina acum cei doi trolli si o sa ne contrazica, asa cum au mai facut-o pe o stire similara acum vreo 2-3 saptamani. Altfel, super telefon, zbarnaie, bateria tine suficient, pretul ok, gama de culori super.

  2. Nu e plastic, dar e o mizerie de telefon pentru sarantocii care nu pot dona si rinichiul copilului ca sa stranga bani de XS.

  3. Da, dar era vorba de alt brand, de Samsung. Dar cand vorbesti de aifoane doar, este evident si pentru un lobotomizat ca XR se vinde cel mai bine, nu e o stire….

  4. Sunt fan Apple , dar xs-ul meu ma dezamăgit puțin …. deoarece fratele meu îmi poate debloca telefonul cu fata lui … și nu suntem gemeni … diferența de 5 ani .. cum se poate ???

  5. Si ce este asa de iesit din comun, incat sa faci o stire din asta ?? Si Golf se vinde mai bine ca Phaeton. Si Audi A4 se vinde mai bine ca A8. Ce e mai ieftin la acelasi brand se vinde mai bine, de la chiloti la yacht-uri. Deci care va e uimirea ??

  6. Nu e plastic, dar e o mizerie de telefon pentru sarantocii care nu pot dona si rinichiul copilului ca sa stranga bani de XS.

  7. E ok doar pentru sarmanii penali ca tine. Nu iti iei Aifon ca e ok , iti iei ca sa epatezi cu cel mai scump telefon, sa o arzi in ba$ini, sa le dai teroare sarantocilor. Aifon doar XS MAX direct, altfel arunci banii la wc.

  8. Păi nu îți aduci aminte ce scriau trolișorii cum că Samsung vinde mai mult pentru că e mai ieftin și că lumea e plină de săraci? Srb era la climax când ne jignea pe toți că suntem săraci și cumpărăm ieftin că nu ne permitem iPhone?

  9. Da, dar era vorba de alt brand, de Samsung. Dar cand vorbesti de aifoane doar, este evident si pentru un lobotomizat ca XR se vinde cel mai bine, nu e o stire….

  10. Am resetat telefonul … face id … tot … îmi memorează fata mea. 2-3 zile merge doar a mea. După … vine fratele meu și îmi deblochează telefonul cu fata lui. :)). La touch id , evident este doar fata mea.

  11. În afara cazului în care sunteți identici la nvel de structură 3D, singurul mod în care îți poate debloca telefonul cu fața e să-și fi setat fața lui în paralel cu a ta (mai nou, acest lucru este posibil).
    Resetează Face ID, configurează-ți din nou fața folosită pentru deblocare (schimbă codul) și rezolvi problema.

  12. Leo, sunt fan Apple. Poate sa se blocheze și telefonul din 10 in 10 secunde. Tot cu iPhone rămân. Dar nu poți spune ca sa setat fata lui in paralel cu a mea. Practic îmi deblochează telefonul doar cu face id. Am dat reset la telefon și din fabrica etc … degeaba. Ma deranjează ca de ce se poate , nu ca poate … ca e fratele meu !